Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOV MODEL MAGIČNIH ŽELVIC za miren spanec DOJENČKOV in OTROK - čudežna ŽELVICA bo v spalnici pričarala ZVEZDNO NEBO, NEŽNE USPAVANKE, PRIJETNO VZDUŠJE in MIREN SPANEC + Poštnina je BREZPLAČNA

NOV MODEL MAGIČNIH ŽELVIC za miren spanec DOJENČKOV in OTROK - čudežna ŽELVICA bo v spalnici pričarala ZVEZDNO NEBO, NEŽNE USPAVANKE, PRIJETNO VZDUŠJE in MIREN SPANEC + Poštnina je BREZPLAČNA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Za lahko noč in miren spanec,...
Spanje je ena izmed temeljnih življenjskih aktivnosti, ki vplivajo na zdravje otroka in cele družine, zato mu je vredno posvetiti vso pozornost.
Je vaš malček nemiren pred spanjem? Imate težave z uspavanjem vašega otroka? Prepustite to nočni želvici – z led lučkami, ki na strop projicirajo zvezdice, hkrati paželvica z velikimi očmi igra uspavanke.
Nočna lučka morska želva z velikimi zaspanimi očmi je prva lučka, ki bo vašemu otroku odprla nova obzorja in mu pomagala v lažji spanec. To je idealna rešitev tudi za vse otroke, ki se bojijo teme.
Z nočno lučko želvico Z VELIKIMI ZASPANIMI OČMI  boste ustvarili popolno, zvezdnato nočno nebo, na stropu in stenah vsakega prostora. Izbirati je mogoče med tremi pomirjujočimi barvnimi možnostmi - modro, zeleno in rumeno, ki ustvarijo čarobno in mirno okolje, ki je idealna pomoč otrokom vseh starosti, da mirno zaspijo.
Z lučko ustvarite 8 različnih vzorcev, primerna pa je za vse starosti 0+.
Lahko boste ležali zraven svojega največjega zaklada in skupaj bosta poiskala ozvezdje Velikega voza, ki je vtkano v zvezdni vzorec.
Lučka se samodejno izklopi po 60 min. Deluje na 3 AAA baterije (niso priložene). Priložen je kabel, s katerim lahko povežete želvico preko USB vhoda na računalnik ali adapter, ki ima USB izhod - v tem primeru uporaba baterij ni potrebna. Na voljo v več barvah.
Navodila za uporabo:
- Na 'trebuhu' želvice odprite jeziček z ježkom, odvijte pokrovček baterij in pravilno vstavite 3 AAA baterije
- Stikalo vklopite na ON
- Na vrhu pritisnite gumb ON/OFF (vklop/izklop)
- gumb L1: krožno utripanje lučk
- gumb L2: stikalo za posamezno barvo lučk
- gumb L3: vklop in izbira glasbe
Naši otroci so naše največje bogastvo, zato za njih tudi tako skrbimo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.