Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Super cena! Praznični izlet - JASLICE V SUTRIU z agencijo MM Turist (odhod iz LJ, CE in MB)

Super cena! Praznični izlet - JASLICE V SUTRIU z agencijo MM Turist (odhod iz LJ, CE in MB)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ste za praznični izlet v Italijo? Si želite ogledati številne prečudovite jaslice, ki se razprostirajo kar pocelotni vasici Sutrio? Doživite pravo praznično in čarobno zgodbo!
Program izleta: Slovenija - Čedad - Sutrio - Slovenija
Odhod avtobusa iz Ljubljane s parkirišča Dolgi most ob 7. uri zjutraj. Vožnja z avtobusom mimo Nove Gorice vItalijo do Čedada. To staro zanimivo mesto, ki leži ob Nadiži, zaznamujejo pomembni spomeniki iz časov, ko je bilo sedež langobardske vojvodine, sedež oglejskih patriarhov in prestolnica Furlanije. Sprehodilise boste po mestu in si ogledali mestno hišo, stolnico in langobardski tempelj.
Naslednji postanek bo v Pušji vesi (Venzone), kjer se boste sprehodili skozi slikovito mestece, s katedralo sv. Andreja, ki so ga po uničujočem katastrofalnem potresu iz leta 1976 zelo uspešno obnovili. Po želji si boste lahko ogledali ostanke nenavadnih mumij. Nadaljevanje do vasice Sutrio, ki je obkrožena sKarnijskimi Alpami. Vasica dobi svojo pravljično podobo v prazničnem času, ko se predstavi s številnimijaslicami, ki jih najdemo skorajda povsod, na ulicah, na dvoriščih in tudi pred vhodi hiš. Sprehodili se boste po pravljični vasici in uživali v tem prečudovitem prazničnem času. Obiskali boste tudi Muzej jaslicPresepio di Teno in po želji poskusili lokalno praznično sladico gubano. Nekaj prostega časa pa vam bo tudi ostalo za nakup spominkov in prazničnih dobrot.
V večernih urah slovo od Sutria in povratek mimo Trbiža v Slovenijo, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.
Pohitite in si rezervirajte svoj kupon še danes!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.