Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MOBILNE HIŠKE KAMPA GALEB, Omiš, Hrvaška - 112 EUR - 3x nočitev v novih mobilnih hiškah za 4+2 osebe, Uporaba posteljnine, kuhala za vodo in filter aparata

MOBILNE HIŠKE KAMPA GALEB, Omiš, Hrvaška - 112 EUR - 3x nočitev v novih mobilnih hiškah za 4+2 osebe, Uporaba posteljnine, kuhala za vodo in filter aparata

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Galeb se nahaja v dalmatinskem mestecu Omiš, mestu z gusarsko preteklostjo, v bližini impresivnega kanjona reke Cetine in ustja reke v morje. Kamp se nahaja v samem mestu, tako da boste v neposredni bližini raznih dogajanj, povezanih z adventom. Jaslice, božični sejem, glasbeni koncerti, domača tržnica, delavnice bodo še polepšale vaš praznični oddih. 

Omiš je mestece v osrčju Dalmacije, ki se nahaja na leviobali reke Cetine. Nikjer ne boste našli toliko kontrastov – Omiš je že zaradisvoje lokacije  resnična atrakcija.Zaradi svojega centralnega položaja predstavlja popolno destinacijo zaodkrivanje lepot Dalmacije, njenih otokov, ponosne zgodovine, kulturneganasledstva in naravnih lepot, medtem ko je zaradi zanimive preteklostiprivlačen za otroke in odrasle, ki so po srcu avanturisti.
Kamp je izjemno primeren za otroke, največ zaradi velikepeščene plaže in plitkega morja, in ponosno nosi epitet družinskega kampa. Polegtega, športni tereni, prijazno osebje in bogata gastronomska ponudba so popolnakombinacija za sprostitev in zabavo.

Sunshine mobilne hiške, velikosti 24 m2,se nahajajo direktno na peščeni plaži, in ponujajo prekrasen pogled na morje. Mobilnehiške Kampa Galeb v Omišu so popolne za družinske počitnice. Hiške so popolnomaopremljene in primerne za bivanje največ 6 ljudi. Razpolagajo z dvemaspalnicama, opremljeno kuhinjo in dnevno sobo z dodatnim ležiščem terkopalnico.

Pozicija kampa je idealna za enodnevne izlete v Dubrovnik inMeđugorje. Agencija na recepciji vam bo pomagala pri organizaciji izletov vbližnja mesta in na otoke, rafting, canyoning, pohode, ... Vsekakor obiščitetrdnjavo Fortica na samem vrhu omiške Dinare, trdnjavo Mirabella iz 13. Stoletjas pogledom na stari del mesta in kanjon reke Cetina.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.