Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUNČANA REKA, Loznica, Srbija - 45 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

SUNČANA REKA, Loznica, Srbija - 45 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sunčana reka je športno-rekreativni kompleks, zgrajen v etno stilu, ki se nahaja na obali reke Drine, med gorama Gučevo in Majevica. V Sunčani reki ni nič samoumevno – vse od okolja, izvrstne hrane pa do čudovitih izletniških točk. Prav zaradi tega je slavni režiser Zdravko Šotra izbral Sunčano reko za snemanje serij Nepremagljivo srce in Greh njene mame.

Sunčana reka predstavlja edinstveno oazo za počitek, šport in rekreacijo, ki je še kako pomembna za vse tiste, ki so podvrženi vsakodnevnim obveznostim in hitremu tempu življenja - zaradi nenehnega stresa se namreč nimajo časa posvetiti sebi ter svoji družini.

Hišice se v okviru kompleksa delijo na dve majhni naselji, vsaka pa ima svoje ime. V naselju Robert De Niro se nahajajo hišice Mari-Mari, Kristina, Caca, Stana, Sunčica, Plavuša, Dragana, Vesna in Goca Džin, v naselju Studenac pa so Danijela, Goca Lolita, Ivana, Ceca, Purićka, Goca kuharica, kod Šerifa (pri Šerifu), Mika, Rajko in Mile Mraz. V kompleksu so tudi športni tereni za mali nogomet, nogomet, odbojko na mivki, tenis, badminton, košarko, mize za namizni tenis, tekaška steza (5000 m) in zabaviščni park za otroke.

Vsak, ki je obiskal Sunčano reko, razume, da je njeno opisovanje zelo težka naloga. Vsakdo, ki je ob Drini preživel eno noč namreč ve, da je nemogoče opisati to doživetje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.