Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Silvestrovanje v DUBROVNIKU s Severino v prestižnem hotelu Sheraton 5* le 149 €! Vključen polpenzion!

Silvestrovanje v DUBROVNIKU s Severino v prestižnem hotelu Sheraton 5* le 149 €! Vključen polpenzion!

23%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite čudovit konec leta in spektakularen začetek novega, v prazničnem utripu mesta iz kamnitih kock - Dubrovniku. Silvestrovanje s Severino in namestitvijo v prestižnem hotelu Sheraton 5* s polpenzionom tokrat le 149 €, namesto...




Kaj ponudba vključuje?
3x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje v hotelu Sheraton 5* za 1 osebo,3x polpenzion za 1 osebo,odlična novoletna zabava s Severino v Dubrovniku,ogled mesta z lokalnim vodnikom,pijača dobrodošlice,uporaba savn in notranjega bazena.POPUST: Otroci do 12 let plačajo pavšal.*Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje na dan odhoda 29.12.2016.Opis ponudbe
Zdaj je že jasno, da bo vstop v novo leto v Dubrovniku zanimiv, pester za obiskovalce, da bo veliko prireditev, da boste videli na delu znana imena glasbene scene in da si boste v mestu iz kamnitih kock v razigranem prazničnem utripu, pripravili nepozaben dogodek.
Na glavni ulici Stradun se bo največ dogajalo. Že 30. 12. bosta na osrednjem odru ogrevala prednovoletno ozračje skupini Valetudo in Da Riva, z lokalnimi vodniki si boste pogledali mesto iz kamnitih kock, povabljeni boste na pijačo dobrodošlice, klubsko srečanje.
V Dubrovniku je običaj, da zadnji dan starega leta koledujejo od lokala do lokala. Številne domače klape, folklorni ansambel Linđo, mestna »pleh muzka«, zbor Libertas, stari, mladi - vsi imajo se strašno radi. Prepevajo, modrujejo, nazdravljajo. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24-urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s silvestrsko overturo za najmlajše, katerim se bo že popoldne pridružila osrednja zvezda silvestrskega programa Severina s skupino. V večernem programu bo poleg Severine nastopila še skupina Silente in Dy Kameny, prizorišče pa bo osvetlil veliki novoletni ognjemet.
Prvi dan novega leta bo, kot se za ta čas spodobi, dubrovniški simfonični orkester pripravil opoldanski novoletni koncert, piko na i pa bo dodala znana klapa Cambi in klapa Šufit, katerih pevci bodo zaokrožili pestro novoletno dogajanje v Dubrovniku, kjer se bo poleg naštetega dogajalo še veliko več.
Za vas smo izbrali kvaliteten in atraktiven hotel Sheraton 5*, s prostornimi in lepo opremljenimi sobami in balkonom (34 m2- največje v Dubrovniku), z bazenom in savnami. Hotel je iz mesta oddaljen 6 km, do tja bo 1x dnevno organiziran transfer z avtobusom, drugače pa vam bo na voljo še hotelski shuttle ter redna avtobusna linija, ki vozi vsakih 45 min (200 m vstran je avtobusna postaja). Organiziran je tudi bogat silvestrski program.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačate kar na strani Mestoidej.Opombe
Obvezna predhodna rezervacija s šifro potrdila na e-mail: info@ojla.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosimo da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o ekskluzivni ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija potrdila o ekskluzivni ceni ali nakup potrdila o ekskluzivni ceni brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila o ekskluzivni ceni, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.Informacije o prostih mestih tudi na 03 703 13 30.Znesek 149 € v celoti plačate na strani Mestoidej. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (s klikom KUPI), vam TA Ojla ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje na dan odhoda 29.12.2016.Doplačila (neposredno ponudniku po prijavi): Prijavnina in turistična taksa 15 €/osebo se plača neposredno ponudniku (TA Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti.Opcijska doplačila: Možen avtobusni prevoz z doplačilom 89 €. Odhod avtobusa 29. 12. 2015 v večernih urah iz Ljubljane, Celja, Maribora, Novega mesta: Povratek 2.1. ali 3.1.2016 po zajtrku. Za dodatni dan: polpenzion +TT / 50 €. Za silvestersko večerjo. Za enoposteljno sobo 25 €/dan.*POPUST: Otroci do 12 let plačajo pavšal 3x polpenzion 80 €, 4x polpenzion 107,5 €.Odpoved in spremembe rezervacije po splošnih pogojih turistične agencije Ojla.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Turistična Agencija Ojla Lokacija ponudnika: Petrov trg 2, 3311 Šempeter Kontakt: info@ojla.si ali 03 703 13 30


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.