Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2 x 500g GOJI JAGOD (Goji berries) - Zdrav, okusen in sladek prigrizek. Goji jagode so lahko tudi lepo darilo!

2 x 500g GOJI JAGOD (Goji berries) - Zdrav, okusen in sladek prigrizek. Goji jagode so lahko tudi lepo darilo!

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>GOJI JAGODE - Zdrav, okusen in sladek prigrizek!
Že poznate goji jagode? Če je odgovor negativen, vam polagamo na srce, da jagode goji čim prej skušate spoznati, saj so njihovi zdravilni učinki izjemni, njihova pomoč organizmu nenadomestljiva in kvaliteta, ki jo doprinesejo, preprosto neverjetna.
Majhni rdeči sadeži, ki prinašajo veliko več, kot se zdi na prvi pogled, bodo kmalu postali sestavni del vaše vsakodnevne prehrane.
Prelepo drevesce z nežno vijoličastimi cvetovi, ki raste v visokem hribovju na Kitajskem, je krivo za svetovno norijo. Majhne goji jagode, ki poleti prav počasi dozorijo iz ljubkih cvetov, še najbolj spominjajo na šipek, v sebi pa skrivajo sestavine, ki presenečajo celo znanstvenike, ki jih raziskujejo.
Goji jagode so prijetnega in sladkega okusa, zato spadajo med najpopularnejše antioksidante na svetu. Goji jagode uvrščamo med super hrano, zaradi njihovih pozitivnih učinkov in sestavin (antioksidansti, vitamin C, vitmani E, vitamin B, magnezij, železo, kalcij, kalij, 18, aminokislin, beta karoten, esencialne maščobne kisline, vlaknine, polisaharidi..)
V Aziji, kjer so že tisočletja prisotne v japonski, tibetanski in kitajski medicini, slovijo po svojih sposobnostih zdravljenja alergij, kroničnih bolezni jeter, bolezni oči, tuberkuloze in izpuščajev. Veljajo za sadež s super močjo, sicer pa goji ali volčje jagode vsebujejo vsaj 18 aminokislin, več železa kot špinača in več beta karotena kot korenje. Majhni rdeči plodovi vsebujejo:
neverjetne naravne učinkovineantioksidantevitamine, ki premagujejo številne bolezniTa supersadež se uporablja tudi v alternativni medicini kjer goji poznajo po njegovem učinku na hepatitis B. Uporablja se tudi za odpravljanje težav s srcem in pritiskom, izboljšanje spomina, zdravljenje rakavih obolenj ter je znan po svojem protivnetnem, antimikotnem in antibakterijskem delovanju. Poleg vsega pa ta ognjeni antioksidant upočasnuje procese staranja in je odličen za izboljšanje delovanja imunskega sistema. Pripomore k pravilnemu delovanju živčevja, izboljšuje delovanja jeter, vida, pomaga pri bolečinah v križu in diabetesu. Prav tako uravnavajo telesno težo, odpravljajo glavobole, nespečnost, zdravijo impotenco in neplodnost.
Time Magazine je leta 2008 jagode goji razglasil za supersadež leta, tako imenovano živilo s tako visokimi hranilnimi vrednostmi, da tudi medicinske raziskave poudarjajo njihove potencialne pozitivne zdravstvene učinke. Vse naštete pozitivne učinke pa predvsem pripisujejo njihovim izjemnim antioksidacijskim lastnostim.
PRIPRAVA:
Uživamo jih lahko kar iz vrečke, saj so odličnega okusa in jih je zlahka vzljubiti, lahko pa jh dodamo kosmičem, primešamo v smoothie, dodamo kolačem, v muffine... Z njimi si lahko skuhamo tudi čas (15 jagod prelijemo z vročo vodo).
UPORABA: 
Zaužijemo jih lahko minimalno 10g na dan, količino pa lahko prilagajate svojim željam in potrebam.
In zakaj so še goji jagode tako posebne? Ker povečujejo spolno slo, lepšajo polt in ob rednem jemanju izboljšujejo počutje, dajajo energijo in nas celo delajo srečnejše!. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Odpirač 2v1 SPIKE krom SET
OMEJENA KOLIČINA
BBIM12300XD VGR. PEčICA BEKO
-10%
OMEJENA KOLIČINA

BBIM12300XD VGR. PEčICA BEKO

279,99€ 249,99€ Odpri
CHCS514EX HLADILNIK CANDY
-5%
OMEJENA KOLIČINA

CHCS514EX HLADILNIK CANDY

359,99€ 339,90€ Odpri
24732-56 MULTIPRAKTIK MATTE BLACK...
-13%
OMEJENA KOLIČINA