Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

30 minutno TAJSKO MASAŽO HRBTA z aromatičnimi in zeliščnimi olji v centru UBON THAI

30 minutno TAJSKO MASAŽO HRBTA z aromatičnimi in zeliščnimi olji v centru UBON THAI

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Masaže so že več tisoč let učinkovita metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja in lepote. Njeni dobrodelni učinki so že dolgo priznani v številnih kulturah. Tudi vi si privoščite popolno uglašenost telesa in duha v UBON-THAI, masažno-terapevtskem centru!
Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih! S pritiskom, gnetenjem, gladenjem in tapkanjem odpravljamo mišične napetosti in nepravilnosti v mišični strukturi. Pri masaži masiramo posamezne točke tudi na vratu in druga mehka tkiva na vratu ter ramenskem obroču, kjer so prisotne bolečine, zatrdline, vozli napetosti ali druge funkcijske motnje trapezoidne mišice.
Vzhodne kulture se pomembnosti telesa zavedajo veliko bolj, kakor razviti Zahod. V svetu, kjer sta delo in hitrost najbolj cenjeni lastnosti, katere puščajo na naših telesih vidne posledice, kot so stres, spremembe na koži in podobno, si je nujno potrebno vzeti čas zase in za sprostitev. Za večji učinek pri tej masaži uporabljajo aromatična ali zeliščna olja.
Zagotovite sebi ali podarite bližnjim razvajanje s tajsko masažo hrbta in se rešite jesenskih zimskih tegob, prepustite se užitku in vaše telo, um, predvsem pa hrbet bo kot prenovljen, vi pa pripravljeni na nove izzive....


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.