Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

4 dnevni obisk Sarajeva za 2 osebi s spanjem v Drugi Kuči v Sarajevu

4 dnevni obisk Sarajeva za 2 osebi s spanjem v Drugi Kuči v Sarajevu

39%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Občutite utrip Sarajeva in izkoristite štiri dni za potep po šarmantnem mestu, katerega ulice vas bodo vedno na koncu pripeljale do Baščaršije in vam odkrilo tisoče zgodb polne orienta, balkana in zahoda!
Malce nostalgije za starejše in odkrivanje kulturne dediščine, in seveda tudi zabav, za mlajše - v Sarajevu vam ne bo dolgčas! 
Nastanitev Druga Kuća je majhen družinski motel, ki se nahaja v vasi Faletići v občini Sarajevo, v mirnem okolju v bližini reke Mošćanica in 3,8 km od predela Baščaršija. Kot pove tudi ime je motel Druga kuča Faletići mesto kjer se boste počutili kot doma in pozabili na tepo mestnega življenja.
Vse sobe vključujejo ventilator, kabelsko TV, opremo za likanje, minibar in kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnimi izdelki za osebno nego.
Nastanitev ima brezplačno zasebno parkirišče.
SARAJEVO
Obdano z gorskiimi vrhovi se to prelepo šarmantno mesto zdi, kot bi se ustavilo v času in ponuja vsakemu popotniku vse svoje skrivnosti odkrite na dlani. Spoznajte tudi vi to lepoto Sarajeva!
Ukrivljene ulice Sarajeva vas bodo na koncu vedno pripeljale do Baščaršije, ki vam bo z malo sreče pričarala barvite zgodbe polne orienta, balkana in zahoda, ki so tu tako lepo utopijo v čudovito celoto.
Toliko kultur, religij in narodov prepletenih v edinstven šarm, ki ga to mesto nosi v sebi. Zapeljal vas bo tudi omamen vonj najboljše sarajevske "kahve", ki je ni boljše vse do Istanbula.
Ravno v tej igrivi prestolnici boste lahko izkoristili 3 dni za potep in se vrnili domov navdušeni nad prijaznimi ljudmi in prelepim balkanskim mestom!
Priporočamo, da dan pričnete z odlično kavo na vrhu stolpa Avaz od koder boste imeli panoramski pogled na celotno mesto, nato pa se podajte na ogled Begove in Careve džamije, ne pozabite obiskati tudi "Inat kuću" ali v prevodu hišo kljubovanja in nato nadaljujte pot do starega judovskega templja ter pravoslavne cerkve na Varoši, kjer boste lahko kupovali na staromoden način v Gazi Husrev begovem bezistanu.
Če se boste odpravili tudi na Vrelo Bosne vas bo pot vodila skozi najlepši sprehajalni park v Bosni, ki je okrašen z drevesi kostanja. Prav tako nikakor ne smete zamuditi lokalnih specialitet, kot so "Ćevapi" in domači "Sudžuk". 
Dobra hrana, narodna glasba in "Sarajevska raja" vas že čakajo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.