Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GARDEN APARTMENT HOTEL, Split, Hrvaška - 50 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

GARDEN APARTMENT HOTEL, Split, Hrvaška - 50 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Split je mesto, ki predstavlja čarobno stran hrvaške obale,znan je po svoji nedotaknjeni naravi, zgodovinskimi spomeniki, mirnem življenjuin bogati gastronomski kulturi. Preživite zimske dneve, božične praznike ali Silvestrovanje v popolni idili naMediteranu in obiščite čudovit Split izven glavne sezone. Prijetna klima,številni dogodki in zmeraj dobro razpoloženi domačini bodo vaše bivanjenaredili popolno - tudi mnoštvo zabave za praznike!

Drugo največje mesto po velikosti v Republiki Hrvaški in največje hrvaško mesto na vzhodni obali Jadranskega morja se nahaja med rekama Žrnovnice na vzhodu in Jadra na zahodu. Split ponuja senco z  gozdom Marjan na zahodnem delu polotoka in 15 kilometrov dolgo promenado ob morju ter spremljavo dalmatinske pesmi na kamnitih ulicah starega mesta. Nahaja se na enem najbolj sončnih predelov osrednjega Sredozemlja in je poznan po svojem izjemnem podnebju z 2700 urami sonca letno.

Bivali boste v Garden Apartment Hotelu, ki vam nudi najugodnejšo nastanitev v Splitu z izredno dobro lokacijo.. Namreč, apartma se nahaja v samem središču mesta, v osrčju zgodovinskega dela Splita, samo 5 minut hoje od Rive in Dioklecijanove palače ter zato predstavlja najboljšo izbiro za obisk mesta. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.