Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KRALJEVI ČARDACI, Kopaonik, Srbija - 550 EUR - 7x nočitev v Superior dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Šampanjec v sobi

KRALJEVI ČARDACI, Kopaonik, Srbija - 550 EUR - 7x nočitev v Superior dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Šampanjec v sobi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V kolikor razmišljate kje boste letos preživelioddih, vam bodo Kraljevi Čardaci Spa na Kopaoniku olajšali izbiro s svojofenomenalno ponudbo. Na pobočjih čudovitega Kopaonika, blizu čarobnih ski stez,Kraljevi Čardaci osvajajo s svojimi vsebinami, udobjem in gostoljubjem. Čistzrak, nadmorska višina 1450 m in nedotaknjena narava vas bodo zagotovoprepričali. Prepričajte se zakaj je to popolna izbira za letošnje počitnice!

V zahodnem krilu hotelskega kompleksa se nahajajo standardnesobe, opremljene s sodobno nastanitvijo, ki je izpopolnjena z LCD TV-jem,telefonom, mini barom in brezžičnim telefonom. To je popoln kraj za sproščanjein uživanje s čudovitim pogledom na pobočja Kopaonika. Udobne Superior sobenudijo eleganco in udobje. Opremljene so s francoskim ležiščem, udobnimivzglavniki, veliko kopalnico in hitrim internetom.

V Spa&Wellness kompleksu se nahajajo zunanji in notranjibazeni, finska savna, slana soba, jacuzzi, float spa kabina, hamam, bar terbogata ponudba masaž. Vsekakor vam priporočamo Float Spa tretma, ki je vključen v ceno in blagodjeno vpliva na vaše telo.

Restavracija v hotelu vas bo razvajala s svojimispecialitetami in prijetno atmosfero ter bo zadovoljila prave hedoniste.Pivnica v hotelu je eden najbolj originalnih barov na Kopaoniku, kjer se bostelahko družili zvečer.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.