Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Praznični dvodnevni izlet v Beograd z GoHolidays - Odhod iz LJUBLJANE in NOVEGA MESTA - 19/20.12.2015

Praznični dvodnevni izlet v Beograd z GoHolidays - Odhod iz LJUBLJANE in NOVEGA MESTA - 19/20.12.2015

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Sprehodite se po znameniti Knez Mihajlovi ulici, uživajte v pogledu s beograjske trdnjave in se do sitega se najejte v kateri izmed številnih beograjskih restavracij.
Beograd, mesto, ki nikoli ne spi vas vabi, da začutite njegov utrip in ga doživite v najlepšem prazničnem času in na najboljšem izletu z agencijo goHolidays!
PROGRAM
1. dan: »ZA BEOGRAD, FIRMOM...«
Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani ob 00.30. Nočna vožnja mimo Novega mesta proti Zagrebu ter nadaljevanje po cesti, ki se je nekoč imenovala Cesta bratsva in enotnosti do Beograda. Prihod v našo nekdanjo prestolnico v dopoldanskih urah. Med avtobusnim ogledom si bomo ogledali Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita in pred nekaj meseci pokopane Jovanke (notranji ogled), slavni stadion Crvene Zvezde Marakano, zgradbo TV PINK, hram Svetega Save, nekdanjo zvezno skupščino, Kalemegdan z beograjsko trdnjavo, od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave. Še sprehod po Knez–Mihajlovi ulici mimo Saborne cerkve in konaka kneginje Ljubice do trga Republike. Nastanitev v hotelu. Za Beograd pravijo, da je mesto, ki nikoli ne spi – to se lahko prepričate sami v nočnem raziskovanju mesta!
2. dan: »ZNAM ZA JEDAN GRAD... ZOVE SE BEOGRAD
Po zajtrku proti doplačilu vožnja na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Spomenik je narejen v obliki mavzoleja z osmimi kariatidami, ki uprizarjajo ženske v nošah vseh nekdanjih jugoslovanskih narodov. Možno se bo tudi povzpeti na obnovljen telekomunikacijski stolp (204,5 m). Vrnitev v mesto ter prosti čas za kakšno kavico, nakupe ali kosilo na Terazijah v centru mesta.
Popoldne vrnitev proti domovini. Vožnja po avtocesti skozi Slavonijo, mimo Zagreba proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.