Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Gyöngyszem Apartma, Hévíz, Madžarska - 120 EUR - 3x nočitev za 4 osebe (2 odrasla in 2 otroka do 10 let), Uporaba koles

Gyöngyszem Apartma, Hévíz, Madžarska - 120 EUR - 3x nočitev za 4 osebe (2 odrasla in 2 otroka do 10 let), Uporaba koles

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Héviz je prestolnica madžarskih zdravilišč in term, saj poleg hotelskih kompleksov in bazenov polnjenih s termalno vodo, ponuja še naravno termalno jezero.

Ponudba vključuje nastanitev v "Gyöngyszem Apartment Hévíz", ki se nahaja okoli 5-10 minut odtermalnega jezera. Apartmaji se nahajajo v novozgrajeni apartmajski hiši, vmirni okolici. Apartma ponuja čudovito vrtno teraso, s katere lahko uživate vpogledu na mesto. Ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo.

Predlagamo seveda tudi enodnevne izlete. Možnosti je ogromno, ene najzanimivejših so morda: obisk grada Szigliget, kjer na vrhu 239 metrov visokega hriba Várhegy stojijo ostanki srednjeveške trdnjave, ki je bila obnovljena v zadnjih letih in nudi čudovit panoramski razgled na Blatno jezero; Badacsony je regija na severni obali Blatnega jezera v zahodni Madžarski in mesto v tej regiji. Celotno območje je znano po svojem vinu, vinogradi pa segajo iz rimskih časov; 415 metrov visok Szent György hrib; Káli-Basin s svojimi spektakularnimi kamniti formacijami. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.