Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalna kompletna MASAŽA z oljem SIVKE + kozarec sadnega soka v vseh Beauty Exclusive World kozmetičnih salonih po Sloveniji

Profesionalna kompletna MASAŽA z oljem SIVKE + kozarec sadnega soka v vseh Beauty Exclusive World kozmetičnih salonih po Sloveniji

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Pustite, da vam nebeški, pomirjujoči vonj sivke in izkušene roke maserke preženejo skrbi dneva.
Profesionalna kompletna Masaža z oljem sivke oziroma antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na  vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti.
Masažni prijemi so bolj nežni vendar vseeno dovolj močni, da vzbudijo popolno relaksacijo telesa.
Zakaj olje sivke?
Ker deluje blagodejno pri vseh kožnih težavah, deluje izredno tonično na suho, mastno in zrelo kožo, deluje tudi na podkožno tkivo, kožo obnavlja in odpravlja srbečico, deluje tudi regenerativno, je primerena za uporabo po britju ter za nego manjših ranic ali opeklin.
Skrivnost uspeha Beauty Worlda je v trdem delu zaposlenih in premišljenem izbiranju blagovnih znamk. S poslovalnicami na kar osmih različnih lokacijah so v ospredje postavili zadovoljne stranke. Poleg storitev so vam zaposleni vedno na volju tudi za strokovno svetovanje. Pri svojem delu ustvarjajo pozitivno vzdušje, s čimer strankam zagotavljajo prijeten obisk.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.