Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Jasmin: 3 dni s kopanjem v Termah Olimje ter polpenzionom za 2 -50%

Hotel Jasmin: 3 dni s kopanjem v Termah Olimje ter polpenzionom za 2 -50%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Čudovita zelena pokrajina Podčetrtek vabi na sproščen oddih in kopanje v enem najlepših termalnih kompleksov v Sloveniji – Termah Olimia. 3 dni z vključenim polpenzionom ter kopanjem v Termah Olimia le 133 €, namesto 266 € za 2...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi Hotela Jasmin za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,2 kopalni karti za odraslo osebo za celodnevno kopanje v Termah Olimje - Wellness center Termalija.(1x celodnevno kopanje v Termaliji za 2 osebi). Otrok do 5. leta BREZPLAČNO*. Kopanje za otroka do 5. leta BREZPLAČNO.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.1.2016**.Opis ponudbe
Hotel Jasmin se nahaja na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini termalnega kopališča Terme Olimia (150 m), v Podčetrtku. Manjši družinski hotel nudi prijetno in sproščeno vzdušje ter okusno, domačo hrano. Sobe imajo lastno kopalnico (TWC ali KWC), televizor in sef. V hotelu je aperitiv bar, penzionska restavracija, à la carte restavracija, posebna večnamenska soba, sejna soba, recepcija. Hotel ima gostinski vrt, prostor za kolesa ter veliko zunanjih površin za razne aktivnosti, otroško igrišče.
Priporočamo sprehod po vasici Olimje – vasici, ki je bila izbrana za najlepšo v Evropi, obisk najstarejše lekarne v Evropi, sladkanje v čokoladnici, ogled Koče pri čarovnici, obisk jelenov na Jelenovem grebenu ter seveda razvajanje v termalnem centru Terme Olimia.
Terme Olimia, ki so od Hotela Jasmin oddaljene le 1,5 km, nudijo celovito wellness ponudbo, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, vse na enem mestu. V paket je ključeno kopanje v Termaiji (slika 1), priporočamo pa tudi obisk novega Wellness Orhidelia (slika 2 in 3).
V razgibanem kompleksu Wellness centra Termalija vsakdo najde nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih vedno znova uresničujejo.
Za najprestižnejše razvajanje bodo poskrbeli v Wellness Orhidelia, ki bo v vas prebudila ljubezen do vašega telesa in duha. Uživajte v notranjih in zunanjih bazenih, savna centru, številnih tematskih počivališčih ter osvežilni kulinarični ponudbi. Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Poiščite svoj intimni kotiček in naredite nekaj dobrega zase.
Plačajte le 23 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih z vključenim polpenzionom ter kopanjem v Termah Olimje, za 2 osebi, vas bo stal le 133 €, namesto 266 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 23 €, preostali znesek 110 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na hotel@jasmin.si ali 041 684 330.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 7, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 2 osebi.**Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.1.2016, razen med 21.12.2015 in 3.1.2016. Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 110 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji termina.*Otroški popusti: BREZPLAČNO bivanje za enega otroka do 4,99 leta, - 50% otrok 5 – 11,99 let na dod. ležišču v sobi z 2 odraslima, - 30% otroci 5 – 11,99 let na osnovnem ležišču.Doplačilo: turistična taksa: 1,25 €/osebo/dan.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Jasmin 2* Kontaktni podatki:hotel@jasmin.si, 041 684 330 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 7, 3254 Podčetrtek


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.