Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popusta na 60 MIN. PROTIBOLEČINSKE MASAŽE HRBTA IN REFLEKSNE MASAŽE STOPAL, v Studiu Masaža pri Alenki v Šempetru

50% popusta na 60 MIN. PROTIBOLEČINSKE MASAŽE HRBTA IN REFLEKSNE MASAŽE STOPAL, v Studiu Masaža pri Alenki v Šempetru

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Masaža zelo dobro vpliva na fizično in psihično počutje.Poleg izboljšanja pretoka krvi in limfe posredno zelo ugodno učinkuje na vegetativni živčni sistem. Pri masaže se ogreje koža in mišice, zato dobijo mišična vlakna več krvi, se zmehčajo in podaljšajo, izboljša se sklepna gibljivost. Olajša kronične bolečine, postopoma jih tudi odpravi, zmanjša nakopičen stres, torej pripomore k boljšemu počutju. 
MASAŽA HRBTA (30 min.):
je močna masažna tehnika s katero dosežemo sprostitev in povečamo prekrvavitev obhrbtenčničnih mišic, mišic ramenskega obroča, vratu ter mišic, ki se priraščajo na lopatice.Z masažo vseh hrbtnih mišic odpravimo mišične zatrdline - vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnem mišičnem naporu.Ta oblika masaže zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice.
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (30 min.):
Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, ki aktivira zdravilne moči telesa in vzpostavlja ravnovesje ter zdravi vzroke, hkrati pa sproščujoče deluje na celotno telo in psiho. Masaža je idealna kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja.
Je energijska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo. Podarite si sprostitev,ki jo vaše telo potrebuje po napornem delovnem dnevu,ter se pustite razvajati spretnim rokam maserke z dolgoletnimi izkušnjami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.