Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI TERME 3000 - PREKMURSKA VAS, Moravske Toplice, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Prekmurski vasi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih hotela Termal

APARTMAJI TERME 3000 - PREKMURSKA VAS, Moravske Toplice, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Prekmurski vasi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih hotela Termal

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete miren in udoben kotiček za vso družino? Apartmajsko naselje Prekmurska vas sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja arhitekturne elemente tipične prekmurske vasi. Na voljo so različno veliki apartmaji, ki omogočajo popolno neodvisnost in večje udobje za tiste, ki želijo počitnice brez urnika. Terme 3000 – Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. Od glasne in razigrane v enem največjih vodnih parkov do umirjene, poživljajoče, v objemu krošenj velikih panonskih dreves in wellness centra.

https://www.youtube.com/watch?v=Vf9z1hsPGnQ

Apartmaji obsegajo dnevni prostor s kuhinjo, v kateri vas čaka popolna oprema za pripravo vseh dnevnih obrokov. Za popolno udobje je poskrbljeno v sodobno opremljenem spalnem delu in kopalnici, sprostili pa se boste lahko tudi na terasi s pogledom na prekmursko ravnico. Apartmaji so opremljeni tudi s satelitsko TV, telefonom in radijem. Čeprav vam je v apartmajskih kuhinjah je na voljo vsa oprema za samostojno kuharsko ustvarjanje, pa vas tudi v hotelskih restavracijah čaka raznovrstna kulinarična ponudba.

Terme 3000 - Moravske Toplice se ponašajo z bogatim naborom možnosti za aktiven oddih: plavalni bazen, tenis igrišče, igrišče za košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, Izposoja koles, fitnes, golf, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja, igre na bazenu. V okolici Moravskih Toplic je označenih 117 kilometrov poti za nordijsko hojo, rekreativnih poti in tematskih poti. Gostje se lahko po njih odpravijo sami ali v organizirani skupini. Zavarovana območja narave na Goričkem so odlična priložnost za odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije, po celotni pokrajini pa se vije Pomurska planinska pot.

Prekmurje ponuja številne kolesarske poti za bolj ali manj izkušene kolesarje. Mogoče je najeti kolo in se odpraviti na izlet samostojno ali v organizirani skupini. Reko Muro je moč doživeti z obrežja, splava ali pa se po njenem toku spustiti z aluminijastimi čolni in iz njih občudovati lepote pokrajine. Druga možnost je spust po reki Muri z rafti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.