Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BRISTOL MOSTAR, Mostar, Bosna in Hercegovina - 104 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Delux mini apartmaju za 2 osebi, 1x kosilo ALI večerja v restavraciji Labirint

HOTEL BRISTOL MOSTAR, Mostar, Bosna in Hercegovina - 104 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Delux mini apartmaju za 2 osebi, 1x kosilo ALI večerja v restavraciji Labirint

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Bristol Mostar se nahaja v središčuMostarja, na desni obali reke Neretve takoj ob Titovem mostu. Centralnalokacija hotela vam omogoča hiter dostop do vseh delov mesta in samo 15-20minut sprehoda do vseh pomembnih točk v mestu. Hotel Bristol v Mostarju jeinstitucija z dobro znanim imenom in dolgo tradicijo, kot sodoben objekt pa jeodprt v 60. Letih prejšnjega stoletja. Hotel Bristol je popolna izbira tako zaposlovneže kot tudi za turiste iz celega sveta. Primeren je tudi zaorganizacijo različnih seminarjev in predstavitev, raznih kulturno-umetniškihdogodkov, porok ipd.


Vse sobe so opremljene zmodernim pohištvom iz visoko kvalitetnega lesa, ki ponuja gostom prijetnobivanje. Sobe razpolagajo s kopalnico, internetom,TV-jem, klimo in mini barom.

V hotelu Bristol senahajata 2 restavraciji in caffe slaščičarna. Restavracija hotela Bristolrazpolaga s kapaciteto od 170 sedežev: 140 sedežev  v notranjem delu in 30 sedežev zunaj, naterasi. Restavracija vam ponuja domače in mednarodne specialitete, edinstvenobčutek ter čudovit pogled na reko Neretvo. Caffe slaščičarna hotela Bristolvam nudi bogat izbor sladic, sladoleda ter toplih in hladnih napitkov. HotelBristol ima v lasti tudi restavracijo Labirint, ki se nahaja na levi obali rekeNeretve, v starem delu mesta, in nudi izjemen pogled na Stari most.


Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah reke Neretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, in je pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponuja številne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnost izletov do mest kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi. Vsekakor toplo priporočamo ogled starega mestnega centra z znamenitim starim kamnitim mostom in čaršijo, kjer lahko najdete mnoge spominke znamenitega Orienta, najdejo pa se tudi takšni iz časa zadnje vojne. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.