Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOVO LETO V BERLINU, Berlin, Nemčija - 194 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Budget Berlin Ost 2* v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Berlin – Ljubljana

NOVO LETO V BERLINU, Berlin, Nemčija - 194 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Budget Berlin Ost 2* v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Berlin – Ljubljana

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Berlin, mesto z neverjetno energijo in umetniško črto, odprt, sproščen in nadvse dostopen.  Mesto, ki zleze pod kožo vsakemu obiskovalcu in jim na ta način postane najljubša destinacija. Berlin je zagotovo ena najbolj vznemirljivih evropskih prestolnic. Doživite nemško prestolnico v novoletnem vzdušju!

Program:
29.12. iz Ljubljane v Berlin:
Odhod iz Ljubljane v popoldanskihurah. Vožnja čez Avstrijo do Münchna ter naprej proti Berlinu. Na poti kratkapredstavitev dežele in poti ter filmski večer za krajšanje časa.

30.12. Berlin:
Okrog poldneva bomo prispeli vBerlin, kjer se bomo namestili v naših prenočiščih. Sledil bo ogled mestnihznamenitosti z metrojem: Brandenburška vrata ponosni simbol nekdanjeprestolnice imperija, promenada Unten den Linden, državna opera, Humboldtovauniverza, Alexanderplatz središče bivšega Vzhodnega Berlina. Popoldan bosteimeli možnost vodenega ogleda ponovno odprtega Reichstaga. Zvečer spoznavanjenočnega Berlina evropske prestolnice klubske scene (techno rock Matricx, komercialaKurdof, latino in salsa Havanna, alternativa K17, Das Kultut Braurei).

31.12. Berlin:
Po zajtrku ogled Berlinskega ziduin Check point Charlie-ja, točke, kjer so v času hladne vojne izmenjavali ujetevohune. Za vse ljubitelje zgodovine pa bomo pripravili možnost sprehoda potočkah, ki so bile najpomembnejše v času tretjega rajha oz. nacističnegaobdobja mesta. Ogledali si boste lahko tudi verjeten kraj Hitlerjeve smrti.Popoldan prosto za nakupe ali sprehod po ulicah, kjer bo povsod dišalo po kuhanemvinu. Najdaljšo noč bomo preživelih na ulicah nemške prestolnice ali pa vvročici katerega izmed legendarnih klubov.

1.1.2016 Berlin:
Popoldne ko se naspite, bosteimeli možnost, da se podate v trope. Ne gre za šalo. Berlin nam ponuja Tropicalisland, pravi tropski raj na evropskem severu. Plaže, umetne lagune, 30stopinj, 5 barov, 4 restavracije in zabava z raznimi DJ-ji zagotavljajo superžur v kopalkah sredi zime. Ponoči bo sledil še zadnji poslovilni žur.

2.1.2016 iz Berlina v Ljubljano:
Po zajtrku vožnja v Potsdam, kije bil nekoč drugi sedež pruskih kraljev in nemških cesarjev, ki so si tuzgradili svoje rezidence. Najprej se bomo ustavili pri Cecilienhofu in siogledali njeno zunanjost. Ta rezidenca je leta 1945 gostila znamenitopotsdamsko konferenco, na kateri so se srečali Churchill, Truman in Stalin, dabi se dokončno dogovorili o povojni usodi Nemčije. Nadaljevali bomo do ruskekolonije Alexandrovka. Postanek pri rezidenci Sanssouci, nekoč domovanjuznamenitega pruskega kralja Friderika Velikega. Rezidenco zaznamuje rokoko inmogočno terasasto stopnišče, ki vodi do obsežnega parka. Čas za ogled. Vopoldanskih urah pa se vožnja že usmeri proti domu. Na poti še krajši vmesnipostanki za osvežitev. Predviden prihod v kasnejših večernih urah.

Hotel Ibis Budget Berlin Ost 2* jeoddaljen približno 20 minut od centra mesta. V neposredni bližini hotela jemetro S-Bahn postaja, ki ima povezave do središča mesta. Hotel ponuja udobne,sodobno opremljene sobe, okusen samopostrežni zajtrk in brezplačen WiFi vcelotnem hotelu. Brezplačno parkiranje je na voljo le 50 m od hotela.Namestitev: Navoljo so standardne in moderne dvoposteljne sobe, opremljene s kopalnico stušem in WC - jem, pisalno mizo in SAT TV -jem. V ponudbo je vključen zajtrk.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.