Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Žensko STRIŽENJE + PRAMENI + UMIVANJE + MASAŽA LASIŠČA + FEN FRIZURA + SVETOVANJE v studiu ULTRA-S v Trzinu

Žensko STRIŽENJE + PRAMENI + UMIVANJE + MASAŽA LASIŠČA + FEN FRIZURA + SVETOVANJE v studiu ULTRA-S v Trzinu

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Pravijo, da so lasje najlepši modni dodatek, ki ga ima ženska. Pa še res je. Lepi, bujni in zdravi lasje so pravi atribut vsake ženske. 
V Frizerskem Salonu Ultra-s vam bodo izkušeni frizerji svetovali, katera frizura najbolje pristoji vašemu obrazu in kako pravilno skrbeti za lase in lasišče.
Modno ali klasično, izkoristite mega ugodno ponudbo in se "prepustite škarjam" izpod rok mojstrov. V salonu uporabljajo le vrhunsko lasno kozmetiko, ki bo vašim lasem povrnila sijaj in mehkobo.
Obiščite frizerskem salonu Ultra-S, kjer se vam bodo posvetili in poskrbeli, da se bo vaša nova frizura prilegala vašemu obrazu in vas obenem pomaldila. Deležni boste celovite nege, najprej vam bodo zmasirali lasišče in glavo, jih pobarvali s prameni, nato ostrigli lase po vaših željah, umili ter sfenali. Lahko se odločite le za striženje konic ali pa za popolnoma novo frizuro, ki vas bo osvežila in pomladila.
Za zdrave in lepe lase je priporočeno, da si približno na vsake 3 mesece postrižete konice. In še skrivnost lepih las: pred vsakim umivanjem si nanesite na lasne konice (oz. po celotni dolžini las) olivno olje, ki bo dodatno nahranilo vaše lase.
Zakaj jih obiskati? 
Frizerski salon  je na prijetni lokaciji v sporoščenem okolju, uprabljajo le vrhunske proizvode, poleg klasičnih storitev vam bodo ponudili tudi svetovanje in predvsem ugodili vašim željam.
Naj bodo vsi pogledi vprti v vas! 
Enostavno najboljša izbira za vaše lase!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.