Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

52% popust na MENJAVO IN PREMONTAŽO PNEVMATIK S CENTRIRANJEM za osebna vozila z jeklenimi platišči do vključno 16", GREGORINO WHEELS, LJUBLJANA VIČ!

52% popust na MENJAVO IN PREMONTAŽO PNEVMATIK S CENTRIRANJEM za osebna vozila z jeklenimi platišči do vključno 16", GREGORINO WHEELS, LJUBLJANA VIČ!

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul class="right_details_column">Ponudba vsebuje: Menjavo pnevmatik, premontažo na platišča, ter centriranje do vključno 16" ̋za jeklena platišča pri Gregorino Wheels.OPRAVITE NAKUP KUPONA S POPUSTOM IN REZERVACIJO TERMINA MENJAVE PNEVMATIK ŽE ZDAJ, DA SI PRIHRANITE ČAS IN NEPOTREBNO ČAKANJE V VRSTI!Akcija E-KUPON.SI: V času akcije hramba pnevmatik za pol sezone 12 €/komplet.Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so unovčljivi do 29.12.2015.Obvezna je predhodna rezervacija na telefon: 040/ 693 041, vsak delovni dan do 9. do 17. ure.Odpoved rezervacije vsaj 24 h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.Delovni čas: od 8.30 do 17. ure, v novembru tudi sobote od 8.30 do 12. ure.Pestra izbira pnevmatik in aluminijastih platišč za vsako vozilo na www.aluplatisca.comV avtoservisu - vulkanizerstvu GREGORINO WHEELS, vam ponujajo montažo in centriranje pnevmatik po ugodnih cenah. Nudijo tudi zelo veliko in pestro izbiro alu platišč in pnevmatik za vse vrste vozil po izjemno atraktivnih cenah.
Poleg prodaje pnevmatik in platišč nudijo tudi kvalitetno in ugodno servisiranje osebnih vozil, hrambo vaših pnevmatik ...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.