Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Oleander 3*: Energetski oddih v Strunjanu -50%

Hotel Oleander 3*: Energetski oddih v Strunjanu -50%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Oleander 3* se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, ki jih lahko občudujete kar med zajtrkom na balkonu. 3 dnevni energetski oddih v Strunjanu z neomejenim vstopom v ogrevan bazen in savnanjem, za 2 osebi,...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi,2x zajtrk v sobi z balkonom, s pogledom na Strunjanski zaliv in soline.prost vstop v bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Barbara v Fiesi,neomejena uporaba savne v hotelu Barbara v Fiesi,brezplačna izposoja koles,brezplačno parkirišče,brezplačen brezžični internet.POPUST: otrok do 3,99 let biva brezplačno.*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.12.2015.**Opis ponudbe
Hotel Oleander 3* se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra. Področje Strunjana, kjer se hotel nahaja spada med vibracije zmajevih črt, ki so nekakšen zemeljski energetski meridian. Po njegovih linijah se pretaka energija, ki plemeniti določene funkcije v našem organizmu in nam s tem daje več življenjske moči.
Prav Hotel Oleander 3* se blago dotika vseh zmajevih črt, kar izredno ugodno vpliva na človeka. Prične se energetsko čiščenje, kjer po nekaj dnevih človek začuti večjo sproščenost in umirjenost. Težave z dihanjem izginejo, telo postane lažje in bolj vitalno.
Hotel nudi udobne sobe z raznobarvnimi akcenti, ki simpatično popestrijo izgled sobe. V vseh sobah najdete tuš/wc (s sušilcem za lase), Sat TV, telefon z direktno linijo, sef, klimatsko napravo ter balkon s čudovitim pogledom na Strunjanski zaliv in soline.
Za dodatno popestritev oddiha in sproščanje lahko neomejeno uporabljate bazen z ogrevano morsko vodo ter se ogrejete v savni hotela Barbara v bližnji Fiesi. Plačajte le 18 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Energetski oddih v Strunjanu za 2 osebi le 99 €, namesto 198 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek 81 €, pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@hoteloleander.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Strunjan 17, 6320 Portorož.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.12.2015.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 81 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa 0,64 €/dan za otroka (7 -18 let) ob prihodu. Turistična taksa 1,27 €/dan za odraslo osebo ob prihodu.Možno doplačilo: 10 €/dan za enoposteljno sobo. 7€/dan otroška posteljica. **5 €/osebo doplačila za vikend in krompirjeve počitnice. Hišni ljubljenčki do 10 kg 11 €/dan.POPUST: *Otrok do 3,99 let starosti biva brezplačno (brez storitev), otrok 3- 12 let na dodatnem ležišču 12 €/dan, otrok od 13. leta naprej na dodatnem ležišču 18 €/dan.Check in: od 13:00, Check out: do 10:00 ure.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Oleander 3* Kontaktni podatki: info@hoteloleander.si Lokacija ponudnika: Strunjan 17, 6320 Portorož


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.