Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CLUB MARINA , Tenerife, Španija, Španija - 350 EUR - 7x nočitev v enosobnem apartmaju z opremljeno kuhinjo za 4 osebe, Neomejeno uporabo hotelskega bazena

CLUB MARINA , Tenerife, Španija, Španija - 350 EUR - 7x nočitev v enosobnem apartmaju z opremljeno kuhinjo za 4 osebe, Neomejeno uporabo hotelskega bazena

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vasmika oddih na eni izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, kjer bilahko pozabili na turoben vsakdanjik in se ves dan zabavali in sproščali brezvseh zadržkov? Potem se odpravite na vedno s soncem obsijane Tenerife, kispadajo med enega izmed sedmih Kanarskih otokov.

Tenerifiso največji otok Kanarskega otočja. Nahajajo se na zahodni afriški obali, ki jokrasi izjemna klima, saj je poletje praktično 12 mesecev na leto. Otok ponujalepe plaže, kristalno čisto in toplo morje ter vrsto enkratnih doživetij, kotnpr. vodni in zabaviščni parki, ogled tretjega najvišjega vulkana na svetu ElTeide, mesto Santa Cruz, ki je pod UNESCO-vo zaščito, in še mnogo drugihznamenitosti.Polegognjenika Teide vam Tenerifi ponujajo enkratno priložnost za ogled čudovitih in številnih naravnih znamenitosti, značilnih sanjskih plaž LosCristianos, Costa Adeje in Las Americas, ter šarmantnega mesta Santa Cruz, kije pod UNESCO zaščito. Hkrati ponuja možnost obiska znanega živalskega vrta Loro Park s predstavami z orkami indelfini ter vznemirljivega vodnega parkaSiam Park. Ne zamudite te edinstvene priložnosti in privoščite sebi in svojimnajdražjim neverjetne in nepozabne počitnice na enem izmed najlepših otokov nasvetu. 

Tenerifivabijo na razvajanje prav po vašem okusu! 

Club Marina Resort je lociran na sončnem južnem delu otokaTenerife v kraju Costa del Silencio. Od južnega letališča je oddaljen 11 km vprivilegirani mirni okolici, od koder imate odličen dostop do vseh večjihznamenitosti otoka. 

Club Marina Resort vsebuje:180 apartmajev, veliki zunanji ogrevan bazen, otroški ogrevan bazen, jaccuzi za 6 oseb, zunanji prostor za otroško animacijo, telovadnico / fitnes, restavracijo z mednarodno hrano, supermarket, lepotni in frizerski salon, nočni klub, čistilno službo, wi-fi internet zono.

Nastanjeni boste v stilsko opremljenih apartmajih z velikimdnevnim prostorom, polno opremljeno kuhinjo, ki vključuje tudi mikrovalovnopečico, stiskalec za sok, toaster, pomivalni in pralni stroj. V dnevni sobinajdete TV s satelitskim sprejemnikom in kavč, ki se uporablja tudi kotležišče. Polno opremljena kopalnica vključuje tudi sušilec za lase in obleke.Vsi apartmaji imajo balkone z mizo in stoli, prav tako pa tudi budilko,likalnik in likalno desko ter osnovne čistilne pripomočke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.