Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vila Prešeren 4*: Oddih na Bledu v sobi s pogledom na jezero -43%

Vila Prešeren 4*: Oddih na Bledu v sobi s pogledom na jezero -43%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpravita se na Bled ter prenočita v čudoviti Vili Prešeren, locirani neposredno ob jezeru. Oddih v sobi s pogledom na jezero, zajtrk ter tradicionalna blejska kremna rezina za 2 osebi, tokrat le 73 €, namesto 129 €! Izkoristite dan...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v sobi s pogledom na jezero za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi.2x kremna rezina »TAKE AWAY ».Dodatne UGODNOSTI za kupce Mestoidej:* 50% popust na vstopnico za wellness Studenec v Hotelu Krim (slika 5). 10% popust na masaže v wellness Studenec v Hotelu Krim.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2015.Opis ponudbe
Slovenija ima en sam otok, a je ta s svojo samosvojostjo privlačnejši od marsikaterega otočja. V zavetju slikovitih gora kraljuje sredi alpskega jezera. S svojo očarljivostjo je že stoletja simbol Bleda, v katerega se radi vračajo gostje z vsega sveta.
Vila Prešeren leži pod grajsko pečino tik ob bregu slikovitega Blejskega jezera. V Vili Prešeren, ki spada med tradicionalne blejske vile 19. stoletja, nudijo osem udobnih, modno opremljenih hotelskih sob. Vse sobe imajo kabelsko televizijo, telefon, minibar in kopalnico s prho.
V restavraciji strežejo slovenske in mednarodne jedi ter bogato izbiro kakovostnih vin in domačih tort. S terase restavracije se odpira čudovit razgled na edinstven Blejski otok.
Izkoristite dan tudi za obisk bližnjega wellness Studenec v Hotelu Krim ter si privoščite sproščujočo masažo. Ekskluzivno za kupce Mestoidej smo pripravili 50% popust na vstopnico in 10% popust na masaže v Wellness Studenec v Hotelu Krim.
Plačajte le 14 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih na Bledu v sobi s pogledom na jezero, za 2 osebi, vas bo stal le 73 €, namesto 129 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 14 €, preostalih 59 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 578 34 44 ali vila.preseren@sportina-turizem.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Veslaška promenada 14, 4260 Bled.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 59 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa : 1,27 €/osebo/noč. Prvi in drugi otrok do 14 let: potrebena nadgradnja v suite s pogledom na jezero proti doplačilu: 40 €/osebo/noč (z zajtrkom).*Popust za vstopnico in masaže se obračunata direktno v wellness Studenec ob prihodu. Obvezna predhodna rezervacija masaže na masaznisalonsedna@gmail.com. Torki Zaprto.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Prešeren 4* Kontaktni podatki: 04 578 34 44 ali vila.preseren@sportina-turizem.si Lokacija ponudnika: Veslaška promenada 14, 4260 Bled


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.