Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ubon Thai: 50-minutna tajska masaža s toplimi zelišči ali z aromatičnimi olji -55%

Ubon Thai: 50-minutna tajska masaža s toplimi zelišči ali z aromatičnimi olji -55%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprostite telo in duha ter se prepustite tajski masaži s savna učinkom toplih zelišč ali pomirjujoči masaži z aromatičnimi olji. 50-minutna tajska masaža za kar neverjetnih 25 €, namesto 55 €!




Kaj ponudba vključuje?
50-minutna tajska masaža s toplimi zelišči ALI50-minutna tajska masaža z aromatičnimi olji.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2016.Opis ponudbe
Sprostite telo in duha pod odličnimi rokami Tajskih terapevtov centra Ubon Thai. Tokrat lahko izbirate med tajsko masažo s toplimi zelišči ali masažo z aromatičnimi olji. Masaža s toplimi zelišči nudi učinek podoben savnanju in odlično deluje proti revmatičnim in drugim bolečinam. V bombaž zavita na prijetno temperaturo ogreta zelišča, s svojimi eteričnimi olji blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarjajo prijetno sprostitev celotnega telesa. Toplota sprošča napete in otrdele mišice ter blaži revmatične in druge bolečine. Ni primerna za tiste, ki jim savnanje ni dovoljeno. Sprostite se z nežno masažo z dodatkom aromatičnih olj, s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirujača in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vas s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha.
Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 50-minutna tajska masaža s toplimi zelišči ali z aromatičnimi olji za 1 osebo le 25 €, namesto 55 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek, pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 041 999 980 ali info@ubonthai.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2016.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ubon Thai Kontaktni podatki: 041 999 980 ali info@ubonthai.si Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.