Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Počitnice na reki v Beogradu v luksuznih sobah Jahting Kluba Kej v Beogradu + križarjenje po Savi in Donavi

Počitnice na reki v Beogradu v luksuznih sobah Jahting Kluba Kej v Beogradu + križarjenje po Savi in Donavi

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Prebudite se ob nevsakdanjih zvokih reke ter prečudovitim razgledom!
Sprehodite se po znameniti Knez Mihajlovi ulici, uživajte v pogledu s beograjske trdnjave, do sitega se najejte v kateri izmed številnih beograjskih restavracij, zvečer pa okusite vsaj kanček bogatega nočnega življenja v mestu ki nikoli ne spi.
Luksuzna nastanitev se nahaja na samem sotočju reke Save in  Donave v Jahting Klubu Kej. Največja in najbolj luksuzna ladja tipa katamaran na dveh nivojih. Nudi maksimalno udobje, vrhunsko storitev, klimatiziran salon, restavracijo-bar, odprto palubo in dostop na spodnji nivo-teraso. Njena dolžina je 22m in širine 11m s skupno zmogljivostjo 250 oseb. Ekskluzivna ladja Kej 1 vam omogoča edinstven oddih v Beogradu in prijetno nastanitev! 
Ponudba zajema 3dni/ 2xnočitev v luksuznih sobah jahting kluba Kej za 2 osebi, 2 urno križarjenje za 2 osebi po reki Savi in Donavi z ladjo Kej in brezplačen dostop do interneta.
Jahting Klub Kej
Na desnem bregu Donave tik pred sotočjem Save in Donave, Yacht Club "Kay" ponuja mir in tišino v naravnem okolju. Lep pogled na Kalemegdan in veliko vojno obzidje Zemun, izjemna gostoljubnost, kvalitetna hrana in domače pivo Kej bodo vaše počitniške trenutke s prijatelji ali družino naredile nepozabne.
Beograd ponuja veliko
Ogled največjih zanimivosti v srbski metropoli kot so; obisk mestnega jedra s Terazijami in Skadarlijo, Knez Mihailovo ulico, skupščino ter Kalemegdanom, od koder se odpira prekrasen pogled na Novi Beograd, nekdanjo stavbo CK in sotočje Save in Donave (ogledate si lahko še beograjsko trdnjavo z muzejem vojaške opreme na prostem ter spomenik zmagovalcu - Pobednik, ki je simbol Beograda), obisk stadiona Crvene zvezde - Marakana, Dedinje (rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in zgradba legendarne TV Pink), obiščite tudi Hišo cvetja (Titov grob) in največjo pravoslavno cerkev na Balkanu (cerkev Svetega Save)-...in še veliko več.
Obiščite mesto večnega šarma - Beograd! Eden izmed največjih užitkov, ki si jih enostavno morate privoščiti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.