Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LOSJON Hair Grow proti IZPADANJU LAS ter za močnejše in gostejše lase iz 100% naravnih sestavin (za moške in ženske) + Poštnina je BREZPLAČNA

LOSJON Hair Grow proti IZPADANJU LAS ter za močnejše in gostejše lase iz 100% naravnih sestavin (za moške in ženske) + Poštnina je BREZPLAČNA

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Pri izpadanju in slabenju las je ključnega pomena pravočasna reakcija in zaustavitev procesa izpadanja in odmiranja las. Prej kot ukrepamo, rezultati so boljši, naši lasje pa gostejši in močnejši. Zato imamo danes za vas losjon HairGrow, s katerim boste pravočasno spodbudili rast las!
Losjon HairGrow vsebuje dobro izbrano kombinacijo mešanice naravnih rastlin iz treh različnih kontinentov, ki pozitivno deluje pri preprečevanju izpadanja las in omogoča lasem hitrejšo rast ter večjo gostoto. Losjon vsebuje ekstrakt rastlin iz kar 3 različnih kontinentov in je 100 % naraven izdelek, ki je zasnovan tako da se zelo hitro absorbira v korenine las. Izdelek očisti, odblokira in oživi lasne mešičke, ki odmirajo, omogoča, da do las pridejo ključna hranila, ki so pomembna za rast las, naredi lase gostejše, močnejše in odpravlja prhljaj. Izdelek je primeren tako za moške kot ženske.
Uporaba losjona je enostavna, losjon le nanesete na korenine las 1-krat ali 2-krat na dan, na območjih kjer izgubljate lase ali so vaši lasje tanki, ter si losjon nežno s konicami prstov vmasirajte v korenine las.
Izdelek je namenjen za nanos na lasišče in ne vsebuje nikakršnih kemikalij. Zaradi svoje kompleksne formule in kombinacije naravnih raslin, daje lasnim mešičkom vse potrebno za rast las in aktivacijo, da le ti oživijo in ne zamrejo!
Ustavite izpadanje las in aktivirajte odmirajoče lasne mešičke pravočasno za gostejše in močnejše lase!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.