Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

60% popusta na paket 1 tretmaja tretma (kavitacija + limfna drenaža+ infra rdeča toplota) za preoblikovanje telesa in vitkejšo postavo v Lepotnem studiu Escada, v centru LJ

60% popusta na paket 1 tretmaja tretma (kavitacija + limfna drenaža+ infra rdeča toplota) za preoblikovanje telesa in vitkejšo postavo v Lepotnem studiu Escada, v centru LJ

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>OB NAKUPU 5 -IH KUPONOV DOBITE EN KUPON GRATIS TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK POD PAZDUHO, NAD USTNICO, BRADA ALI POPEK PREDEL.
Če želite izgubiti odvečne centimetre okoli pasu ali bokov, je ta ponudba prava za vas. Privoščite si kombinacijo vrhunskih tretma v Studiu Escada v Ljubljani!
KAVITACIJA: Kavitacija odpravi maščobe (s tem posledično shujšate). Je neboleč in najbolj varen način odpravljanja maščobnih oblog in celulita, ki zagotavlja takojšne in dolgotrajne učinke. Rezultati so vidni že po prvem posegu--na obravnavanem delu telesa izgubimo od 1 do 4cm.Po kavitaciji je treba oprtretma limfne drenaže.
 
LIMFNA DRENAŽA: Z limfno drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema, ki skrbi, da telo očisti strupov, toksinov ter razbitih maščob v limfnem sistemu. Limfna drenaža je strojna oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določene delu telesa. Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov,odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu.
 
INFRARDEČA TOPLOTA: Infrardeča toplota se uporablja za odpravljanje povečane telesne teže, za odstranjevanje celulita ter nego kože, saj se s potenjem izločijo strupene snovi, ki jih telo odlaga v podkožje.
 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.