Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SLODES, Beograd, Srbija - 110 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 2x zajtrk a la carte za 2 osebi

HOTEL SLODES, Beograd, Srbija - 110 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 2x zajtrk a la carte za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Slodes se nahaja v mirnem predelu Beograda, Stari Košutnjak,kjer boste daleč stran od mestnega vrveža. Hotel s 3 zvezdicami je svoja vrataodprl leta 2006 in svojim gostom nudi oazo miru, prijazno osebje pa vaspričakuje s toplim nasmehom.

V sklopu hotela Slodes je tudirestavracija, ki slovi po svojem toplem in domačem vzdušju. Na meniju bostelahko našli specialitete mednarodne kuhinje, v katerih lahko uživate vsak danmed 10. in 22. uro. Dvorana v restavraciji je namenjena tudi za poslovnesestanke, konference in intimna slavja. Pred hotelom se nahaja čudovit letnivrt.

Enostavna arhitektura je dopolnjena inpolepšana s toplimi barvami in klasičnim stilom družinskega doma. Hotel ponujatudi 2 športna terena  ter sodobnoopremljen wellness center. Bivali boste v Superior sobi. To je večja soba ssedežno garnituro in hidromasažno kadjo v kopalnici, dostopna samo v varianti sfrancoskim ležiščem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.