Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Garni hotel Zvon 3*: Družinski oddih s kopanjem v Termah Zreče -50%

Garni hotel Zvon 3*: Družinski oddih s kopanjem v Termah Zreče -50%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super družinski oddih v objemu narave s kopanjem v Termah Zreče, za 2 osebi in 2 otroka, le 112 €, namesto 234 €! Paket vključuje 2x nočitev v Garni hotelu Zvon 3* ter 4 kopalne karte za celodnevno kopanje v Termah Zreče....



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v apartmaju za 4 osebe (2 odrasli in 2 otroka do 18 let),4 kopalne karte za kopanje v Termah Zreče (2 odrasli in 2 otroški),brezplačen wi-fi,brezplačno parkiranje.50% popust na zajtrk: Doplačilo za zajtrk le 11€ za 3 dni in 4 osebe.Ponudba velja za 2 odrasli in 2 otroka do 18 let.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.11.2015.Opis ponudbe
Garni hotel Zvon se nahaja v objemu zelenih hribov v mestu Zreče. V njegovi neposredni bližini se nahajajo terme Zreče, kjer se boste lahko predajali užitkom v žuborenju zdravilne vode v bazenih, medtem pa lahko vaši malčki preživijo prijetne urice v otroškem čofotalniku.
Doživite objem domačnosti v izvirno opremljeni Savna vasi. Razvajajte telo in krepite svoje zdravje ob obisku petih finskih savnah in se kasneje odpočijte na ogrevanih keramičnih ležiščih ali na počivališču na kozolcu.
V bližini hotela leži tudi Rekreacijski center Rogla, oddaljen le 15 km, ki vam ponuja številne pohodniške poti ter smučišča. Z modernimi sistemi umetnega zasneževanja zagotavljajo smučarske užitke od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Na približno 100 ha urejenih smučiščih za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce se nahaja 11 vlečnic, 2 štiri sedežnici in več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.
Hotel nudi udobne polno opremljene sobe in apartmaje. Vse sobe in apartmaji imajo kopalnico s tušem, KTV, telefon in balkon. Do bivalnih prostorov pa je omogočen dostop z dvigalom.
V hotelskem baru Zvon se po prijetno preživetem dnevu sprostite ob hladnih ali toplih napitkih, otroci pa z igračami v otroškem kotičku.
Plačajte le 22 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih za celo družino s kopanjem v Termah Zreče vas bo stal le 112 €, namesto 224 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 22 €, preostalih 90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Garni Hotel Zvon: Oddih s kopanjem v Termah Zreče -62% (3 dni, 2 osebi)
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na hotel.zvon@siol.net ali 03 75 73 600. Ponudniku ob potrditvi rezervacija posredujte kodo potrdila.Lokacija ponudnika: Slomškova ulica 2, 3214 Zreče.Ponudba velja za 2 odrasli in 2 otroka do 18 let.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.11.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Obvezno doplačilo turistične takese 1,01 €/dan odrasli in 0,51€/dan otroci, za otroke do 7. leta starosti turistične takes ni potrebno plačati. 50% popust na zajtrk: Doplačilo za zajtrk le 11€ za 3 dni in 4 osebe. Hišni ljubljenčki: majhni 7€/dan, veliki 14€/dan.Prihod do 18:00, v kolikor je prihod kasneje nas o tem prosim obvestite Garni hotel Zvon. Odhod do 11:00.Odpoved prihoda je veljavna 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bilo potrdilo unovčeno.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Garni hotel ZvonKontaktni podatki: hotel.zvon@siol.net ali 03 75 73 600 Lokacija ponudnika: Slomškova ulica 2, 3214 Zreče



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.