Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Da vas ne bo zeblo! Komplet iz najkvalitetnejše MERINO VOLNE za ENOJNO ali ZAKONSKO POSTELJO

Da vas ne bo zeblo! Komplet iz najkvalitetnejše MERINO VOLNE za ENOJNO ali ZAKONSKO POSTELJO

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Komplet iz ovčje volne merino zagotavlja optimalno toploto in vašemu telesu nudi topel, nežen in udoben objem, ter tako zagotavlja miren in globok spanec, da se boste zjutraj zbudili spočiti in pripravljeni na nov dan.
Najboljša oddeja iz čiste ovčje merino zagotavlja dobro toplotno izravnavo in zračnost ter ima enkratno absorpcijsko sposobnost.
To pomeni, da tekočino oz. pot, ki ga človek ponoči izloči, najprej vpije in nato odda v ozračje, zaradi česar ostane ležišče suho in s tem bolj prijetno.
Volnena posteljnina zaradi toplote in lanolina pomaga blažiti bolečine. Še posebej jo priporočamo vsem, ki čutijo bolečine zaradi naslednjih težav in bolezni: revma, išias, artroza, migrena in bolezni krvnega obtoka.
Odlična lastnost merino volne je tudi, da je izjemno higienična, saj zaradi gladke površine vlaken slovi po izjemni odpornosti na umazanijo, prah, pršice in bakterije. Tako bo Vaša odeja vedno čista, hkrati pa Vam bo pomagala lajšati težave z alergijami na naraven način.
Toplota merino volne pomaga blažiti bolečine
Merino ovčja volna ima veliko toplotno vrednost in jo priporočamo vsem, ki vas rado zebe.
Volna uravnava toploto in pomaga preprečevati potenje
Volna uravnava temperaturo, kar pomeni, da prilagaja toploto glede na vaše potrebe. Vedno pravšnja temperatura vam pomaga odpravljati potenje in vam zagotavlja prijeten spanec.
Volna vpija in oddaja vlago in zagotavlja zdravo spalno okolje
Pomembna prednost volnene posteljnine je, da pot, ki ga človek ponoči izloči, hitro odda nazaj v ozračje. S tem ostane ležišče suho, zdravo in bolj prijetno. Zaradi vseh prednosti volnene odeje se vzpostavi optimalna mikroklima, ki blaži nespečnost in jutranjo utrujenost.
Toplota in lanolin merino volne pomagata odpravljati bolečine
Volnena posteljnina zaradi toplote in vsebnosti lanolina pomaga blažiti bolečine, ki jih povzročajo naslednje težave in bolezni: revma, išias, artroza, migrena in bolezni krvnega obtoka.
Se v postelji nikakor ne morete ogreti in čutite bolečine v različnih delih telesa?
Toplota najboljše merino ovčje volne vas bo zagotovo ogrela. Odeja bo zaradi naravnih učinkov volne poskrbela za toplo in suho spalno okolje, ki pomaga blažiti bolečine. Naročite svojo odejo in uživajte v njeni toploti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Pink klub članstvo (za eno leto)
-40%
OMEJENA KOLIČINA
Copati Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Darilna kartica 20 €
OMEJENA KOLIČINA
Darilna škatla
OMEJENA KOLIČINA
Majica Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Darilna kartica 10 €
OMEJENA KOLIČINA
Predpasnik Malinca
OMEJENA KOLIČINA
EKO kuli Malinca
OMEJENA KOLIČINA