Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

WELLNESS LARA IN JELENOV GREBEN, Podčetrtek, Slovenija - 124 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi opremljeni v rustikalnem stilu za 2 osebi, Pokušina domačih jelenjih salam in kravjega sira v trgovini Zlata skirnjica

WELLNESS LARA IN JELENOV GREBEN, Podčetrtek, Slovenija - 124 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi opremljeni v rustikalnem stilu za 2 osebi, Pokušina domačih jelenjih salam in kravjega sira v trgovini Zlata skirnjica

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


»Pri nas so jutra drugačna« je že nekaj časa slogan domačije Jelenov greben. Na grebenu, pod skrivnostno Rudnico, le nekaj deset metrov nad samostanom z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, se že vrsto let dopolnjuje pestra turistična ponudba. Obiščite jih, doživite oddih na malo drugačen način. Čakajo vas nepozabna doživetja... Megabon ponudba je zares pestra, saj je poleg nočitve vključen tudi bogat zajtrk, 4-hodna večerja, pokušina domačih specialitet, hranjenje živali, sprehod po vasi Olimje, neomejena uporaba wellnessa Lara in še marsikaj drugega!

https://www.youtube.com/watch?v=djhNztjl0l0&feature=youtu.be&t=92

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije.

Za popolno umiritev duha in sprostitev telesa pa vam priporočamo izbrane masaže, ki jih izvajajo v masažnem prostoru, v penzionu "Karolina".  Posebej pa priporočamo, da si po masaži privoščite domač gozdni čaj ali "vroča jabolka". Najnovejša pridobitev sta dve savni: INFRA in FINSKA, s počivališčem. Imajo pa tudi 2 jacuzzija, ki sta zastekljena in ob prijetni toploti kamina, je izkušnja še toliko bolj prijetna.

Med številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V kmečko-rustikalnem slogu opremljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete ter pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije.

V penzionu "Rebeka" je 9 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo zakonsko ležišče in kopalnico s tušem, WC-jem in sušilnikom za lase. 4 sobe so v pritličju in 5 v prvem nadstropju, te pa imajo tudi balkon. Izbirate lahko med pogledom na vas Olimje ali na golf igrišče. V predprostoru je tudi garderobna omara.

V penzionu "Karolina" sta na voljo 2 dvoposteljni sobi v prvem nadstropju (brez balkona) in 3 apartmaji (2 z balkonom). Apartmaji imajo spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s tušem, WC-jem in sušilnikom za lase, v dnevnem prostoru pa je sedežna garnitura, ki se lahko raztegne v posteljo za 2 osebi. V apartmaju je tudi kuhinja z vso potrebno opremo za pripravo obroka (štedilnik, posoda, pribor, porcelan, steklo, plošča za kuhanje, pomivalno korito z vodo, hladilnik ). V predprostoru je tudi garderobna omara. Na voljo je tudi likalnik in likalna deska.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.