Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Laško 4*: 3 dni razvajanja v bazenih in savnah Thermane Laško -34%

Thermana Laško 4*: 3 dni razvajanja v bazenih in savnah Thermane Laško -34%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite prestižen oddih v hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste razvajali v zdravilnih termalnih vodah bazenov, čudovitih savnah ter odpočili v luksuznih sobah. 3-dnevni oddih z vključenim polpenzionom za 2 osebi, tokrat le...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi standard v hotelu Tharmana Park Laško 4* za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi (samopostrežni bife za zajtrk in večerjo, možnost menjave večerje za kosilo),neomejeno kopanje v hotelih Thermane Laško (tudi na dan odhoda),neomejen vstop v savna center,vstop v fitnes,kopalni plašč za odrasle osebe,brezplačen dostop do brezžičnega interneta v sobi,program animacije, sprostitve in rekreacije.Otroci do 5 leta bivajo brezplačno (skupaj s starši)!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.10. do 23.10. in od 2.11. do 30.11.2015.Opis ponudbe
Thermana Park Laško se nahaja v srcu neokrnjene narave ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani. Letos Thermana obeležuje kar 160 let zdraviliške tradicije. Privoščite si 3-dnevni oddih z bogatim polpenzionom v luksuznem hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste razvajali v zdravilnih termalnih vodah bazenov Termalnega Centra, čudovitih savnah ter se odpočili v prijetnem ambientu hotelske sobe. Za boljše počutje in čudovito postavo pa boste lahko poskrbeli tudi v fitnessu.
Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija. Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa. Plačajte le 35 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih s polpenzionom ter kopanjem in savnanjem v Thermani Laško, za 2 osebo, vas bo stal le 249 €, namesto 376 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 35 €, preostalih 214 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Celodnevno kopanje in savnanje -30%Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 42 32 100 ali info@thermana.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.10. do 23.10. in od 2.11. do 30.11.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 214 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Check in: 14:00, check out: 11:00.Popusti za otroke: Otroci do 5. leta bivajo brezplačno (skupaj s starši). Od 5. do 10. leta na dodatnem ležišču 50%. Od 10. do 15. leta na dodatnem ležišču 30%Doplačila na osebo na dan: Turistična taksa 1,27 €/osebo/noč. Otroška posteljica 8 €. Garaža 5 € ali brezplačno parkiranje poleg hotela. Hišni ljubljenčki z doplačilom 20 €. Za enoposteljno sobo (če ponudbo koristi 1 oseba): 20 €.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 42 32 100 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA