Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

8 dnevne počitnice za do 2 osebi v Apartmajih Eva v samem centru Vodic

8 dnevne počitnice za do 2 osebi v Apartmajih Eva v samem centru Vodic

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Nedaleč stran od Šibenika v mestu Vodice, boste našli prijeten oddih!  Izjemno obiskana turistična destinacija to poletje vabi na poletne počitnice v valove svojega kristalno čistega morja in objem majhnega, vendar čarobnega Dalmatinskega mesteca!
Apartmaji Eva očarljivi apartmaji v središču mesta Vodice...
Trije apartmaji so v prenovljeni kamniti hiši v centru mesta. V neposredni bližini trga, supermarketa, internetne kavarne, restavracije, lekarne in lokalne marine. Oddaljenost od morja je le 50m ter 20 metrov od avtobusne postaje. Opremljena v prijetnem mediteranskem vzdušju in imajo ločene vhode.
Apartma v pritličju: spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba z raztegljivim kavčem, satelitska televizija, mini kuhinja, kopalnica in klima.
Apartma v 1. nadstropju: pogled na ACI Marino Vodice iz spalnice in dnevne sobe, spalnica je z zakonsko posteljo in satelitsko televizijo, dnevna soba s kuhinjo, kopalnica in klima.
Apartma na podstrešju: pogled na ACI Marino Vodice iz spalnice in dnevne sobe; spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba z dodatnim raztegljivim kavčem, satelitska televizija in mini kuhinja; kopalnica in klima.
V Vodicah, nedaleč stran od Šibenika in nacinalnega parka Krka, boste našli ravno to, kar čakate že celo delovno leto - zaslužen poletni dopust!
Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka - Split, ležijo ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika, ki spada pod Šibensko-kninsko županijo. Danes so Vodice zelo obiskano turistično središče, z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica in možnost raznih izletov z ladjico (Kornati).
Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru in tišini boste lahko uživali vaše zaslužene počitnice. Seveda pa vam Vodice poleg tega nudijo tudi dovolj zabave, vrhunsko kulinarično ponudbo in morske aktivnosti.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.