Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Izjemno močan in kvaliteten CIKLONSKI SESALEC SECTOR 4002 (2400 W) s HEPA FILTROM in novo Efective KRTAČO

Izjemno močan in kvaliteten CIKLONSKI SESALEC SECTOR 4002 (2400 W) s HEPA FILTROM in novo Efective KRTAČO

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Da bo vaš dom čist in brez prahu ter umazanije, vam predstavljamo patentni model sesalnika Sector 4002, kateri spada v zadnjo generacijo ciklonskih sesalcev.
Ciklonski sesalec ima t.i. mehak zagon motorja z močjo 1800W, moč motorja je nastavljiva z vrtljivim gumbom. Opremljen je s HEPA filtrom, ki zagotavlja, da iz sesalca izhaja čistejši zrak, kot ponavadi, poleg vsega pa je ta filter tudi pralni. Sector ECO sesalnik z veliko sesalno močjo ima tudi manjšo porabo električne energije.
V današnji ponudbi boste prejeli ciklonski sesalnik Sector 4002, novo EFECTIVE krtačo na preklop za preproge in trde površine, ki je bistveno boljša in učinkovitejša od navadne krtače, teleskopsko cev, gumirana kolesa, samodejni navijalec kabla (6m) in dva parkirna mesta za šobe, možnost nastavitve moči motorja od 1800 W do 2400 W, HEPA pralni filter in slovenska navodila. Turbo krtačo in dodatni HEPA filter je možno kupiti proti doplačilu.
Ultra lahka oblika in teža sesalca sta kot nalašč za prenašanje in sesanje po stanovanju. Zbiralnik za prah se odstrani s pritiskom na gumb, inovativen sistem *KLIK*, ki omogoča izpraznjevanje zbiralnika (enostavno in higienično). Ponuja sedem stopenj filtracije in posodo za prah. Pohvali se lahko s 30 % manjšo porabo pri isti moči sesanja. Ima tudi možnost nastavitve moči, za prilaganje različnim površinam (trda tla, preproge, zavese).
Sesalniku ne manjka niti termostat proti pregrevanju motorja. Ponaša pa se tudi z motorjem z visoko učinkovitostjo, sesalno močjo 280 W.
Izbirate lahko med naslednjimi atraktivnimi barvami, in sicer med črno in rdečo, sivo in rdečo ter sivo in zlato barvo sesalca. Izberite vam ljubšo barvo in naj v vaš dom vstopi nov kvaliteten in varčen sesalec! Na kupljen izdelek boste prejeli 12-mesečno garancijo.
Imejte tudi vi čist dom, v katerem boste z veseljem preživljali svoj čas!
Tehnični podatki:
Ciklonski HEPA filter
Nazivna moč: 2400W Maximalno
Zagon motorja: Softstart
Sesalna moč: 280W (2400W motor)
Vacuum: > 21 kPa (1800W motor)
Filtracija Sistem: 7 stopenj filtracije
Filter:HEPA Super Clean / pralni
Posoda za prah: *KLIK* odstranite in izpraznite
Pralen penasti filter: DA
Raven zvočne moči: 74dB
Nihajni pospešek: a 2,4 m/s
Posoda za prah: 2 Litra
Dolžina omrežnega kabla: 6 m


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri