Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Salon Awell: Popolna globinska nega s 100% BIO kozmetiko, do -46%

Salon Awell: Popolna globinska nega s 100% BIO kozmetiko, do -46%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si popoln tretma: profesionalno nego obraza in globinsko nego telesa! Prestižna nega obraza (detox ali revital) ter globinska nega telesa (90-min.) tokrat že od 57 €! Na voljo detox ali revital nega obraza v kombinaciji s...



Kaj ponudba vključuje?
Profesionalna nega obraza in globinska nega telesa. Na izbiro: 1. Nega obraza in body wrapping terapija -39%Terapija detox ali revital + body wrapping telesa.Le 57 €, namesto 93 €! 2. Nega obraza in čokoladno-zeliščna nega telesa + body wrapping -46%Terapija detox ali revital + čokoladno-zeliščna obnovitvena nega telesa + body wrapping.Le 77 €, namesto 143 €! Obe ponudbi vključujeta:Individualni pristop.Nega se izvaja s 100% BIO kozmetiko AlterSkin.Trajanje: 90 minut.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2015.Opis ponudbe
Individualna nega je nega prihodnosti! Profesionalno osebje kozmetičnega salona Awell se zaveda, da vsaka koža potrebuje individualni pristop, zato v prvem koraku, pred posvetom ali posegom na obrazu naredijo diagnostiko kože. V drugem koraku se opravi individualna BIO nego. Nega, pri kateri glede na ugotovljena stanja izbirajo aktivne učinkovine. Na voljo terapija kože detox, ki je primerna za mastno, mešano ali aknasto kožo aliterapijo kože revital, ki je bolj primerna za suho in zrelo kožo.
Detox terapija (mastna, mešana, aknasta koža) vključuje čiščenje, diamantno mikrodermoabrazija, derma sckrabber za temeljito globinsko čisčenje, čistilno masko, endodermno limfno masažo z vnosom aktivnih učinkovin, hranilno masko.
Revital terapija (suha ali zrela koža): vključuje čiščenje, diamantno mikrodermoabrazija, čistilno masko, vnos hialurona in C-vitamina v dermis, endodermna liftmasaza za pospeseno prekrvavitev ter hranilno masko.
Med nego obraza vas že pripravijo na nego telesa. Izbirate med čokoladno-zelišno obnovitveno nego telesa z body wrapping terapijo ali le body wrapping terapijo. Čokoladno-zeliščna obnovitvena nega telesa Piling telesa z zeliščno soljo, čokoladno-čistilna maska z ogrevalno toplotno blazino, limfna drenaža za lažje noge, kakavova masaža celega telesa. V tem paketu se temeljito posvetijo negi kože telesa. Pravilno je, da jo po vročem poletju, izpostavljanju soncu ter povečanem tuširanju obnovimo. Celotna nega pospeši prekrvavitev kože, segreje mišice ter vpliva na globoko sprostitev celega telesa.
Body wrapping terapija Body wrapping je najstarejša metoda, a se zmeraj med najbolj zaželjenimi terapijami za odpravi zastale vode s telesa, pospesitev prekrvavitve ter sprostitev utrujenih mišic. V telo se vtre individidualno izbrana eterična olja v vodnem gelu, nato telo povije v folijo s točno predpisanim postopkom. Nadene se manšete, ki z natančno izmerjenimi vpihi-pritiski v določenem programu ritmično vpihavajo in izpihavajo zrak po celotnem telesu (roke, noge, trebuh).
Poleg individualizma se kozmetični salon Awell ponaša tudi z lastno BIO kozmetiko AlerSkin. Alterskin je slovenska blagovna znamka, ki se lahko pohvali s čistostjo učinkovin. Vsaka sestavina v izdelku ima namreč svoj certifikat ter sledljivost pravilne pridelave in predelave. Je cosmecevtska kozmetika, kar pomeni da je zaradi tako visokega deleža aktivnih učinkovin v izdelku na meji z medicinskimi izdelki. S tem zagotovimo maksimalno učinkovitost in vidne rezultate.
Zavedajte se, da je vsaka koža unikat in potrebuje individualen pristop.
Ekipa Mestoidej o ponudniku:“Prvič je nega potekala ob predhodnem pregledu, popolnoma individualno glede na moj tip kože. Celotna nega je potekala le z uporabo naravne kozmetike, kozmetičarka Anja pa mi je lastnosti vsake nanešene sestavine sproti obrazložila. Čiščenje ogrcev je bilo prvič neboleče, saj poteka z ultrazvokom in ne stiskanjem kože. Sedaj sem njena redna stranka.”Plačajte le 7 € (paket 1.) ali 8 € (paket 2.) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celoten tretma za nego obraza in telesa vas bo stal že od 57 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 040 464 969 ali info@awell.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.11.2015.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 50 € (paket 1.) ali 69 € (paket 2.).Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Kozmetični studio Awell Kontaktni podatki: 040 464 969 ali info@awell.si Lokacija ponudnika: Cesta na Brdo 45, Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.