Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SOLARIA RESIDENCE APARTMA, Poreč, Istra, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe (2 odrasli osebi + 2 otroka), Posteljnina in končno čiščenje

SOLARIA RESIDENCE APARTMA, Poreč, Istra, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe (2 odrasli osebi + 2 otroka), Posteljnina in končno čiščenje

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Raziščite naravne lepote Istre in Poreča!Mediteransko podnebje, blagi klimatski pogoji, rodovitna tla ter bujna vegetacija so pripomogli Poreču pri ustvarjanju edinstvene destinacije zaoddih. 

Apartmaji Solaria se nahajajo v Poreču, oddaljeni le 650 m od prečudoviteprodnate plaže. Obkroženi so z velikim vrtom, v katerem vam bodo oljke delalesenco, sivka pa  prelep mediteranskivonj. Apartmaji vam ponujajo balkon s pogledom na morje ali dvorišče, kjerlahko uporabljate opremo za žar. Apartmaji so zelo udobno nameščeni, imajoprostor s kavčem in TV-jem s satelitskimi programi ter popolnoma opremljenočajno kuhinjo z jedilnico. V sklopu hotela lahko najamete quade in motorje.Izkoristite lep dan za vožnjo po mestu in spoznavanje mesta!
 

Zaradi svojega izjemnega geografskega položaja ter naravnih in kulturnihlepot, Poreč je danes eno najmočnejših turističnih središč na Hrvaškem.Številni spomeniki kulture, slikovita zgodovinska mestna jedra, kulturno-umetniška društva z zanimivimi programi in manifestacijami ter bogatagastronomska ponudba so razlogi zakaj je Poreč idealna poletna destinacija! Čarmesta Poreč leži v njegovi arhitekturi. Največji vtis so pustile Benetke, ki sovladale Poreču in za seboj pustile najlepše palače v mestu. Posebni so vsekakorvzhodni stolpi in stene, najpomembnejši spomenik pa je Eufrazijeva bazilika iz6. Stoletja. Od vsega tega so apartmaji Solaria oddaljeni le 3km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.