Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

100% naravna 75-minutna Aromaplasty nega obraza z GLOBINSKIM ČIŠČENJEM, PEELINGOM, HYALURONSKO KISLINO, negovalnimi OLJI, MASAŽO obraza + KOLAGENSKO terapijo v Emporias salonu v Ljubljani (kuponi veljajo do konca novembra 2015)

100% naravna 75-minutna Aromaplasty nega obraza z GLOBINSKIM ČIŠČENJEM, PEELINGOM, HYALURONSKO KISLINO, negovalnimi OLJI, MASAŽO obraza + KOLAGENSKO terapijo v Emporias salonu v Ljubljani (kuponi veljajo do konca novembra 2015)

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Aromaplasty nega je 100% naravna multiaktivna nega in ima to prednost, da je prilagojena vsem tipom kože. Koncentracija aktivnih vlažilnih snovi in emoliatov poskrbi za to, da koža postane mehka, žametna in bleščeča.
Bistvo te nege predstavlja edinstvena maska, ki vsebuje 100% naravno hyaluronsko kislino ter kompleks naravnih negovalnih olj. 
Nega vsebuje peeling, globinsko čiščenje, masažo obraza ter masko, ki je 100% naravnega izvora.Obnavlja in oskrbuje tkivo z vitamini in proteini. Koža postane svilnata, prožna, gladka in izgubi se videz utrujene kože.
Aromaplasty je pravzaprav naravna multiaktivna nega za izboljšanje krvnega obtoka in je prilagojena vsem tipom kože. Sestavljena je iz mešanice vitaminov, zlasti vitamina E in proteinov, kar povečuje vlažnost, zavira proces staranja, deluje kot antioksidant, preprečuje vnetja ter izboljšuje mikrocirkulacijo, hkrati pa vzpodbuja vpojnost kože za proizvode.Povrhnjica postane gladka, sijoča, žametna in mehka.
S to nego obraza boste za popolnost tretmaja vaše kože deležni tudi 15min kolagenske terapije, ki ima mnogo pomembnih pozitivnih lastnosti za vašo kožo in telo :
Kolagenska terapija aktivira produkcijo lastnega kolagena in elastina v naši kožiZ obiskovanjem terapij izginejo gubice, globlje gube pa se zmanjšajoKoža postane ponovno mehka in gladka ter napeta. Sprememba je vidna in tudi občuti se prerojenost v koži. Kot da je koža prerojena.Revolucinarna žarnica, ki med terapijami aktivira tudi proizvodnjo vitamina D v koži, daje občutek prerojenosti in pozitivnega učinka na počutje.Naš kolarij je zasnovan tako, da terapija deluje na vsak del telesa posebno in z namenom. Poseben poudarek je na bolj občutljivih področjih: obraz, vrat, dekolte in dlani, ki so potrebni posebne nege saj so najbolj vidni in izpostavljeni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.