Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Par AKUPUNKTURNIH MASAŽNIH VLOŽKOV za čevlje s kar 8-mi MAGNETI in 250-mi LUKNJICAMI

Par AKUPUNKTURNIH MASAŽNIH VLOŽKOV za čevlje s kar 8-mi MAGNETI in 250-mi LUKNJICAMI

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Vsak dan si privoščite prijetno magnetno masažo stopal! Da, prav ste prebrali - vsak dan! Je to mogoče? Seveda je, in sicer z edinstvenimi magnetnimi vložki za v čevlje, kateri imajo kar 8 magnetov in kar 250 luknjic!
Vložki so edinstveni terapevtski izdelek, ki združuje magnetno terapijo, in to kar med hojo! Z vložki bodo vaše noge spočite, zdrave in suhe (nič več potenja!).
Imajo fantastično moč osvežiti izčrpano telo, z njihovo redno uporabo pripomoremo k telesnemu zdravju. Temeljijo na teoriji starodavne kitajske akupresure, pospešujejo krvni obtok in oskrbo telesa s kisikom, izboljšajo stanje različnih organov, uravnavajo limfni sistem, revmatska obolenja, lajšajo bolečine v sklepih, spodbujajo delovanje imunskega sistema, pripomorejo k večji ustvarjalnosti, produktivnosti in koncentraciji. Na naših stopalih obstaja veliko nevronskih točk. Akupunkturni masažni vložki za čevlje imajo magično funkcijo drgnjenja nevronov na stopalih in vam prinesejo zasluženo sprostitev po napornem delu.
Poleg tega vam vložki nudijo sprostitev in ohranjajo vašo vitalnost. Idealni so za poslovne ljudi in za tiste, ki zaradi svojega načina življenja nimajo časa za dejavnosti ali pa preprosto za tiste, ki želijo preizkusiti naravno terapijo, s katero se bodo rešili marsikatere težave.Enostavno vložke položite v čevlje in občutite prijeten občutek. Vložki izboljšajo cirkulacijo in vas masirajo kar medtem ko hodite. Poleg tega lajšajo bolečine v sklepih. Z njimi boste v svojem življenju kaj kmalu občutili pozitivne učinke vložkov. 250 luknjic v vložkih bodo zagotovile, da bodo vaše noge ostale suhe in zdrave.
So univerzalne velikosti, toda lahko si sami izrežete svojo velikost ter tako poskrbite za popolno ujemanje in prilagajanje vašemu podplatu. Lastnosti vložkov so, da so brezbarvni in univerzalne velikosti, namenjeni so vsem ljudjem različnih starostnih obdobjih in z različnim življenjskim stilom, imajo 8 magnetov in 250 lukenj, katere ohranjajo vaše noge suhe in stimulirajo cirkulacijo.
Za lahek korak v vsaki obutvi bo poskrbel novi vložek za čevlje s kar 8 magneti in 250 luknjicami, kateri se prilega vsaki nogi/obutvi in vam omogoča lažjo hojo in tek ter manj bolečin v nogah! Primerni so za vse posameznike, ki želite za svoja stopala le najboljše!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

50 % popusta za PAMETNO ZAPESTNICO...
-50%
OMEJENA KOLIČINA