Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Medicinski MAGNETNI TRAK za lajšanje bolečin v VRATU + BREZPLAČNA poštnina

Medicinski MAGNETNI TRAK za lajšanje bolečin v VRATU + BREZPLAČNA poštnina

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Imate bolečine v vratu, hrbtenici, ramenih, glavobole? Ponujamo vam rešitev, magnetni trak za lajšanje bolečin, ki deluje toplo na boleče mesto in vam tako pomaga pri odpravi bolečin. Uporaba je enostavna in hitro učinkovita.
Toplotna terapija pospešuje celjenje krvnih žil, poveča dotok krvi in zmanjšuje vnetja. Bolečemu predelu poviša temperaturo za najmanj 3 stopinje. Primeren je za poškodbe, ki jih povzroči šport, artritis, sedenje za računalnikom ... Izboljšuje mikrocirkulacijo vratu in ramen ter izboljšuje moč vratu. Magnetni trak boste prejeli v črni barvi. Dolžina traku je 53 cm, višina pa 10 cm. Dolžina magnetnega dela je 12 cm, višina magnetnega dela pa je 8,5 cm. Sestava magnetnega dela: turmalin, infrardeči kameni prah, Nano prah, magnetni deli 5 x, bombaž in poliester.
Trak je sestavljen iz trajnih magnetov, ki delujejo grelno/protibolečinsko na boleče mesto, trumalin naravni kamen čisti kri in je uspešen pri zdravljenju bolezni grla in glasilk, ugodno deluje na spomin in živčni sistem, preprečuje nevrozo in veča samozavest, pomaga okrevati po boleznih, zelo je priporočljiv pri telesni in duševni izčrpanosti. Infrardeča toplota ima številne dobrodelne učinke za telo. Je pomembno sredstvo za sprožanje in krepitev lastnih obrambnih mehanizmov, preventivno ohranjanje zdravja, vitalnosti in splošnega dobrega počutja v udobnem okolju lastnega doma.
Trak izboljšuje krvni obtok, spodbuja presnovo oz. izboljšuje metabolizem, krepi odpornost, lajša bolečine, pomaga pri hipertermiji, revmatoidnem artritisu, zvinih, udarninah, poškodbah mehkega tkiva, oteklinah, vaskulitisu ... Je enostaven za uporabo, namestite ga na vrat in nosite20-30 minut, na vratu boste dobili občutek toplote in ko postane vroče terapijo prekinemo, za hitrejši in močnješi učinek lahko pred namestitivjo vrat zmočite z mokro krpo. Priporočena je uporaba 1 do 2 terapije na dan. Trak operite ročno v topli vodi, brez detergentov in belil. Če po uporabi na zdravljenem mestu nastane rdečica ali povišana temperatura so skrbi odveč, saj po končani terapiji stranski učinek izgine. Trak je namenjen vratnemu delu, lahko ga pa uporabljate tudi na mestih kjer dolžina traku zadostuje bolečemu predelu, razen na očeh!
Opozorila: 
• Osebe z akutno poškodbo mehkih tkiv uporabite terapijo 24 ur po poškodbi. 
• Prepovedana je uporaba ljudem, ki nosijo kovinska telesa, srčne spodbujevalnike, umetne organe, nosečnicam, otrokom ter ljudem z boleznijo srca. Ne uporabljajte na očeh!
Trak je varen, enostaven za uporabo, udoben in uporabljate ga lahko kjerkoli ni kadarkoli! Je lahko odlično darilo! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.