Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

66% popust na PAKET 10 UR ŠOLE VOŽNJE ali 5 ur za obnovitev vožnje za B KATEGORIJO, v Avtošoli HITROST, MARIBOR z okolico

66% popust na PAKET 10 UR ŠOLE VOŽNJE ali 5 ur za obnovitev vožnje za B KATEGORIJO, v Avtošoli HITROST, MARIBOR z okolico

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ponudba vključuje: PAKET 10 UR ŠOLE VOŽNJE ali 5 ur za obnovitev vožnje, za začetnike, povratnike in tiste, ki želite obnovite znanje, se naučiti nekaj novih pravil, vožnje skozi krožišča,.. itd.
Se zavedate, kako pomembno je, da se vožnje naučite od učiteljev varne vožnje z dolgoletnimi izkušnjami! Kako pomembna sta strokovnost in varnost! Vsak voznik ni tudi dober voznik in pomembno se je zavedati, da poleg svoje varnosti v prometu moramo paziti na varnost tudi drugih.
V šoli vožnje HITROST se vam bodo posvetili strokovno in vam predali vso potrebno znanje o varnosti v prometu, vas pripravili na vse nevarnosti in iz vas naredili predvsem varne voznike. Učenje z modernimi metodami ter individualni pristop, s pomočjo sodobnih vozil in učnih sredstev pa so načini s katerimi boste pridobili predvsem uporabno znanje - znanje za življenje!

Kako obvladati vozilo in vse tehnične zmožnosti ter kako odreagirati v kritičnih situacijah je znanje, ki ga nujno potrebujete pri varni vožnji.

Veliko učenja, še več znanja in preživetje v cestnem prometu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.