Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI PIRKA, Pirovac, Hrvaška - 95 EUR - 2x nočitev v apartmaju Lavanda ali Maslina za 4 osebe (2+2), Pijača dobrodošlice za 4 osebe

APARTMAJI PIRKA, Pirovac, Hrvaška - 95 EUR - 2x nočitev v apartmaju Lavanda ali Maslina za 4 osebe (2+2), Pijača dobrodošlice za 4 osebe

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Pirka ležijo na zasebni plaži, na mirni lokaciji v zalivu le 1500 m od centra Pirovca, in nudijo pogled na vrt in morje. Opremljeni so z vsemi kuhinjskimi pripomočki, aparatom za kavo in jedilnico, vsi pa imajo tudi lastno kopalnico s tušem in fenom. Obiščite to prikupno mestece in uživajte v sproščujočem oddihu!

Pirovac je sredozemsko mesto na Šibeniški rivieri, ki ga poleg naravnih lepot kot so prečudovite plaže in uvale, borovi gozdovi, oljke, kristalno čisto morje in osupljivi sončni zahodi, krasijo tudi dragoceni kulturno-zgodovinski spomeniki: obrambno obzidje iz leta 1505, cerkev Sv. Jurija iz leta 1506, gotski sarkofag z reliefom iz leta 1447 v družinski kapeli Vrančić-Draganić in ostanki frančiškanskega samostana iz leta iz leta 1511 na otoku svetega Stjepana, kjer so našli tudi ostanke rimske civilizacije.

Na voljo so vam ponudbe domačih mediteranskih specialitet v številnih restavracijah in barih, kavarne in nočni klubi, razni rekreativne vsebine in izleti do bližnjih narodnih parkov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.