Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EKO VAS KOTLI, Kotli, Istra, Hrvaška - 114 EUR - 2x nočitev v hiški 6 ali 7 za 2 osebi, Izposoja koles

EKO VAS KOTLI, Kotli, Istra, Hrvaška - 114 EUR - 2x nočitev v hiški 6 ali 7 za 2 osebi, Izposoja koles

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite sanjske počitnice v kraju, kjer se reka Mirna združi s starodavnim bogastvom vodnih mlinov in poveže zemljo in vodo v pričakovanju vrnitve. Eko vas Kotli se nahaja v samem središču Istre, v bližini Buzeta, Huma in Motovuna, od morja pa je oddaljena le 35 minut. Sprostitev je zagotovljena!

V etno vasi je ohranjenih okrog 15 hiš. Leta 2011 so obnovili 8 kamnitih hiš. Gostom je, poleg nastanitve, na voljo tudi zunanji bazen, žar, kamniti stoli, zunanji tuš, steza za bowling ter tradicionalen istrski kamin v hiši. 

Zelena notranjost Istre je znana kot raj za ljubitelje narave. Istrski hribi, reke, gozdne poti so popolna izbira za spoznavanje notranjosti polotoka. Med sprehajanjem boste uživali v naravnih lepotah, kot so slapovi, jezera, vasice in kanjoni. Le nekaj kilometrov od vasice Kotli se nahaja ranč, kjer lahko uživate v jahanju ob strokovni pomoči usposobljenih inštruktorjev. Okolica je znana po najdiščih okusnih tartufov in špargljev. Vsem ljubiteljem adrenalina je na voljo organizacija enduro vožnje po gozdnih poteh. Prednost kamnitih hišk je vsekakor tudi bližina Istrskih toplic, kjer se lahko sproščate v številnih wellness tretmajih in svojemu telesu povrnete pozitivni duh z raznimi terapijami! V kolikor želite doživeti Istro iz ptičje perspektive, imate na voljo možnost leta z balonom na topli zrak ali z letalnim padalom z bližnje planine. Le 15 km stran od vasice pa se nahaja golf igrišče (18 lukenj), na poti nazaj pa vam priporočamo ogled Motovuna, eno izmed najlepših mestec v Istri. 

V Megabon ponudbo je vključena nastanitev v istrskih hiškah za 2 osebi, ki razpolaga z dnevno sobo, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo ter eno spalnico z zakonsko posteljo ter kopalnico. Za hišo se nahaja tudi vrt s stoli in mizo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.