Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI KORKYRA GARDENS, Korčula, Hrvaška - 212 EUR - 3x nočitev v enosobnem apartmaju za 4 osebe (2+2), Brezplačno parkirišče

APARTMAJI KORKYRA GARDENS, Korčula, Hrvaška - 212 EUR - 3x nočitev v enosobnem apartmaju za 4 osebe (2+2), Brezplačno parkirišče

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V mirnem Zalivu školjk, obkroženi z oljčnimi nasadi inčudovitim pogledom na morje boste doživeli oddih, ki ga iščete! Poležavajte naplaži, poizkusite se v športnih aktivnostih ali pa se enostavno prepustitezabavi. Uživajte v kozarcu korčulanskega vina in v morskih specialitetah terustvarite spomine na otok, ki vas bo očaral.

Odločite se za sodobno urejene apartmaje Korkyra Gardens inuživajte v naravi. Če iščete zabavo za celo družino, so KorkyraGardens apartmaji tukaj, da vam izpolnijo vse želje.

Zakaj izbrati apartmaje Korkyra Gardens?
- nov dizajn udobja v letu 2015
- mirno ozračje Zaliva školjk
- peščene, prodnate in betonske plaže
- športne vsebine za otroke in odrasle: športi na vodi, tenis, kolesarjenje, animacija
- možnost all inclusive ponudbe v sklopu hotela Bon Repos

Raziščite gastronomsko ponudbo v okolici Korkyra Gradens –sprehodite se do obnovljene restavracije hotela Bon Repos (100-300 moddaljenosti), uživajte v barih na plaži ali pa poizkusite domače specialitet vdalmatinski konobi z à la carte ponudbo.Apartmaji Korkyra Gardens nudijo zabavo za odrasle inotroke, aktivne in pasivne, posameznike ali skupine. Za športne navdušence sona razpolago: 2 teniška igrišča, kanuji, igrišča za odbojko na mivki, minigolf, namizni tenis ter prostor za kolesa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.