Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HRVAŠKA - KUNJ - RABAC: 59% popusta na najem popolnoma opremljene luksuzne vile z bazenom: 5x nočitev za do 8 oseb; Villa Alison - TERMIN OD 01.09. DO 30.09.2015

HRVAŠKA - KUNJ - RABAC: 59% popusta na najem popolnoma opremljene luksuzne vile z bazenom: 5x nočitev za do 8 oseb; Villa Alison - TERMIN OD 01.09. DO 30.09.2015

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VILLA ALISON
HRVAŠAK - RABAC - KUNJ


Preživite poletje v luksuzni hiši z bazenom, ki je locirana v bližini Rabca. Villa Alison**** razpolaga z vsem, kar potrebujete za res udobne počitnice - poleg bazena (7,5x4m), pokrite terase in zunanjega žara je opremljena z TV-jem, klimo, električnim štedilnikom, mikrovalovno pečico, pralnim in pomivalnim strojem, DVDjem, toasterjem, kavnim avtomatom… V hiši boste našli 3 spalnice, ki imajo vsaka svojo kopalnico, pred hišo pa je postavljena tudi gugalnica za otroke, ki bo najmaljšim nudila nepozabno zabavo. V kolikor imate hišnega ljubljenčka, se lahko s ponudnikom dogovorite, da bo bival skupaj z vami.

Do mesta Rabac je 12km, do Labina pa 6km. Prva trgovina je oddaljena približno 2km, prve restavracije in večje trgovine pa 6km. Predlagamo, da obiščete Rabac, ki vas zagotovo ne bo razočaral, saj je priljubljeno turistično mestece na vzgodni istrsi obali in se lahko pohvali s peščenimi plažami in bujno vegetacijo, v zadnjem času pa postaja eden izmed bolj obiskanih centrov zdraviliškega turizma.

Plačajte le 825,00 € namesto 2000,00 € za morske počitnice za do 8 oseb (3 spalnice) v popolnoma opremljeni luksuzni hiši z bazenom!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.