Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - JUŽNA DALMACIJA - KOMARNA: 50% popusta na 1x nočitev za do 4 osebe v popolnoma opremljenem apartmaju s klimo in veliko teraso z žarom - le 100 m od plaže; Apartma Maja

HRVAŠKA - JUŽNA DALMACIJA - KOMARNA: 50% popusta na 1x nočitev za do 4 osebe v popolnoma opremljenem apartmaju s klimo in veliko teraso z žarom - le 100 m od plaže; Apartma Maja

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma MAJA

Idlični oddih v vasici Komarna

Prav v centru Komarne skoraj na sami obali se nahaja Apartma MAJA, popolno opremljen in klimatiziran, s prekrasno senčno teraso z grilom.

Za vse vas, ki želite poletne počitnice, mir, družinsko vzdušje v majni dalmatinski vasici bo Komarna zadostovala za tak užitek. Toda kljub dejstvu, da ima vso lepoto, ki jo želite,  boste včasih želeli obiskati nekaj bližnjih krajev, saj kdo se danes vrača domov brez številnih fotografij, posnetih v mnogih krajih, kajne? V bližini je kar nekaj krajev za obisk. Kaj je še posebej zanimivo, je to, da greste lahko v lepe kraje celo "čez mejo". Sliši se "tako daleč", vendar v resnici je vse  zelo blizu, saj so skoraj sosedi z Bosno in Hercegovino.

Lahko skočite na "obisk":

  • Mostar  (72km) in ogled starega mosta iz turških časov. Mostar - se nahaja na jugu Bosne in Hercegovine, v centru Hercegovine. Mesto je dobilo ime po imetniku mostov (most) na bregovih reke Neretve. Dobil je status enega izmed najlepših mest v Bosni in Hercegovini, zaradi kanjona reke Neretve, ki teče skozi središče mesta. Zato  to mesto pogosto imenujejo tudi "mesto na Neretvi".
  • Međugorje (44 km) - to malo mesto v Bosni in Hercegovini je eno od najbolj znanih Rimskokatoliških svetišče Device Marije na svetu. Pa seveda na povratku proti Komarni ne spreglejte slapov KRAVICE, ki jih najdete na izhodu iz Ljubuškega
  • Dubrovnik (76 km) - je mesto v južni Hrvaški in eden od najbolj zgodovinskih hrvaških turističnih destinacij. V Dubrovniku boste srečali v poletnih mesecih mnogo znanih zvezdnikov iz sveta in videli njihove razkošne jahte privezane pred starim pristaniščem
  • Mljet (42 minut) - je po mnenju mnogih najlepši in najbolj gozdnatih otokov na Jadranu, je eden od najbolj privlačnih in kulturno-zgodovinskih biserov Sredozemlja, ki jo vsako leto obišče veliko turistov.
  • Baćinska jezera - se nahajajo v južni Dalmaciji, blizu  spodnjemu toku reke Neretve, na obalni cesti, desno med Splitom in Dubrovnikom. Teh 7 sladkovodnih jezer je le 5-6 sto metrov od morja, kar je zelo redek naravni fenomen. Slikoviti griči in modra jezera so zelo drugačna od vsega, kar smo lahko videli v Dalmaciji. Poleg tega so jezera izjemne naravne vrednosti, ker so številna zaščitena in celo endemična vrsta rastlin in živali.
  • In pa na ustje Neretve nikar ne pozabite, pa še toliko vsega...

Ne bomo več naštevali, rezervirajte in odpravite se na pot !

 

Plačajte le 50,00 € namesto 100,00 € za idiličen oddih v vasici Komarna, kjer je narava neokrnjena in morje kristalno čisto.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.