Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOVA GORICA: 73% popusta na mega paket hujšanja: 5x medicinska kavitacija, 5x Ultratone Futura Pro, 1x Power Plate; SPA & BEAUTY TEA

NOVA GORICA: 73% popusta na mega paket hujšanja: 5x medicinska kavitacija, 5x Ultratone Futura Pro, 1x Power Plate; SPA & BEAUTY TEA

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SPA & BEAUTY TEA
Mega paket hujšanja: medicinska kavitacija, Ultratone Futura Pro, Power Plate


Medicinska KAVITACIJA - nekirurška liposukcija je najučinkovitejša in neboleča metoda za hitro, varno in učinkovito odpravo maščobnih oblog ter oblikovanje telesa. Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta seveda dobrodošli in lahko precej prispevata k samemu vzdrževanju rezultata terapije.

ULTRATONE FUTURA PRO je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev za oblikovanje in definicijo telesa in obraza, ter pri tem ohraniti tonus mišic in kože. V tridesetih minutah porabite 203 kalorije, pri tem pa se uležete in sprostite, medtem ko Ultratone dela za vas. Še posebno učinkovita terapija za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Program se pripravi glede na želje stranke in učinek, ki ga želi doseči.

S power plate načrtno nad problematične dele telesa, izgubite kilograme in centimetre hitro, ciljano in neinvazivno. Power plate trening je zelo enostaven, učinkovit in varen. Učinkovitost treninga je v tem, da je zelo veliko mišičnih skupin aktiviranih v istem času. V 10-ih minutah vadbe na Power plate dosežemo enak rezultat, kot v 60-ih minutah intenzivne vadbe. Programi so individualno oblikovani in strokovno vodeni.

V Spa & Beauty centru TEA, se lahko po novem naročite tudi na POSEGE ESTETSKE KIRURGIJE NA KLINIKI FABJAN.

POMEMBNO: Medicinska kavitacija se izvaja maksimalno 2x tedensko po 30 min!!!

Plačajte le 199,00 € namesto 740,00 € za mega paket hujšanja in poskrbite za lepo in zdravo telo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.