Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENSKA OBALA: 50% popusta na smučanje na vodi ali weakboarding ali tuba + adrenalinska vožnja z gliserjem - za do 2 osebi; 3S Vodni športi

SLOVENSKA OBALA: 50% popusta na smučanje na vodi ali weakboarding ali tuba + adrenalinska vožnja z gliserjem - za do 2 osebi; 3S Vodni športi

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


3S Vodni športi
Smučanje na vodi ali weakboarding ali tuba + adrenalinska vožnja z gliserjem - za do 2 osebi

Adrenalinsko doživetje in »uživancija« na slovenski obali… na znani plaži v Simonovem zalivu “San Simon”, Portorožu pri baru Alaya ter v neokrnjenem delu slovenske obale Strunjanu v Salineri z EKO različico vodnih aktivnosti.

Uživaj po svoje! Za vse željne adrenalina je v Izoli in Portorožu na voljo izposoja vodnega skuterja, vožnje s tubami za več oseb, vožnja z banano, adrenalinske vožnje z gliserjem ter panoramske vožnje po celotni slovenski obali (Portorož-Piran-Strunjan-Izola-Koper-Ankaran-Debeli Rtič). Poskrbljeno je tudi za šolo smučanja in deskanja – wake na vodi (uvajalni tečaji). Lahko najamete pedaline, kajake, vodna kolesa in vodne žoge ali pa se odpravite na izlet s Sup deskami (stand up padlle). Otroci pa se lahko zabavajo na toboganu na plaži San Simon. Vse vodne rekvizite je pripeljati na dogovorjeno lokacijo na morju in organizirati zabavo z različnimi aktivnostmi. Možen je tudi najem večje barke za skupine.

Premagaj stres… in se prepusti uživanju v adrenalinskih dogodivščinah na morju. S tubo ali banano zajahaj valove, s prijatelji se podaj na totalni odklop!

Panoramske in adrenalinske vožnje z motornim gliserjem vzdolž slovenske obale so enkratna priložnost za spoznavanje slovenskih obmorskih mest Portorož, Piran, Strunjan, Izola, Koper, Ankaran z morja. Vožnjo in aktivnosti prilagodimo željam strank.

Odklopite se z vodnim skuterjem… za vse, ki imate izpit za voditelja čolna, je prava stvar vodni skuter Sea Doo, s katerim se lahko odpravite raziskovat skrivne kotičke slovenske obale. Možen je tudi večdnevni najem. Tisti, ki izpita nimate, se lahko s skuterjem zapeljete v spremstvu naših inštruktorjev.

Naučite se deskati ali smučati na vodi… naši inštruktorji vas bodo z veseljem naučili prvih zavojev z desko (wake) ali smučkami na vodi.

Otroško veselje… za naše najmlajše je poskrbljeno na toboganu v San Simonu, medtem ko se lahko starši brezskrbno prepuščate sončnim žarkom na plaži.

Team-building ali zabava za rojstni dan na morju… Organizirajte nepozaben dogodek z vodnimi športi na poljubni lokaciji na slovenski obali, kamor vam pripeljemo vse potrebne rekvizite in poskrbimo za glasbo, po dogovoru pa tudi za hrano in pijačo.

Raziskujte obalo… lahko pa se odpravite na izlet s pedalinom (za do 7 oseb), s toboganom ali brez, kajakom, kanujem, ali SUP-om in pri tem naredite še nekaj za svoje telo. Organiziramo tudi vodene izlete s SUP-i.

Plačajte le 75,00 € namesto 155,00 €, premagajte stres in se prepustite uživanju v adrenalinskih dogodivščinah na morju ter se s prijatelji podajte na totalni odklop.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.