Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Z GULETI PO TURŠKI OBALI, Bodrum, Turčija - 260 EUR - Križarjenje z guleti po turški obali za 1 osebo (Bodrum - Gokova - Bodrum), 7x nočitev v dvoposteljni kabini za 1 osebo

Z GULETI PO TURŠKI OBALI, Bodrum, Turčija - 260 EUR - Križarjenje z guleti po turški obali za 1 osebo (Bodrum - Gokova - Bodrum), 7x nočitev v dvoposteljni kabini za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljamo vam novo ponudbo na Megabonu - križarjenje z guleti po turški obali! Prepustite se nepozabnemu doživetju, medtem ko odkrivate naravne lepote turške obale, uživate v dobri družbi in okusni hrani! Če iščete malo drugačne počitnice, vam je ta ponudba pisana na kožo!

Kratek opis programa (za bolj podroben opis, obiščite spletno stran ponudnika http://www.bodrumtour.com/bodrum-gokova.html):

1. dan: Vkrcanje na gulet vpristanišču Bodrum ob 15.30. Prvi dan imate možnost raziskovati mesto Bodrum zbogato zgodovino.
2. dan: Med
 zajtrkom uvodnisestanek, kjer boste izvedeli vse informacije kako bo potekalo križarjenje zguleti. Prvi postanek bo na otoku Orak, kjer boste lahko plavali ali pa sepotapljali. Nato sledi obisk ribiške vasi Cokertme, kjer priporočajo sprehodeob neskončno dolgi obali.
3. dan: 
Po zajtrku se boste odpravili v regijo »sedmih otokov«, kjerboste videli ogromno otokov, ki so si med seboj zelo blizu in je priporočljivo,da se tam potapljate. Prvi postanek bo v zalivu Kufre. Večer v pristanišču UzunLiman.
4. dan: Po zajtrku se bosteodpravili do zaliva Tuzla, kjer boste plavali v turkizno modrem morju. Kosiliboste v zalivu Longoz, ki je pravi raj na zemlji, obkrožen s čudovitimiborovci. Večerja in nočitev v »Angleškem« pristanišču.
5. dan: 
Otok Sedir –neverjeten kraj! Majhna plaža, izjemno čista voda. Ta kraj je kot mzej naprostem, saj lahko vidite ostanke še iz rimskih časov! Na otoku je najboljznana Kleopatrina plaža, kjer je pesek zelo poseben in se ga ne sme vzeti zotoka. Pesek je po sestavi enak tistemu iz Severne Afrike! Legenda pravi, danaj bi Mark Antonij Kleopatri pesek iz Egipta na otok Sedir. Nočitev v vasiKaracasogut.
6. dan: 
Ta dan boste preživeliv Kisebuku. Po kosilu sledi čas za plavanje. Možnost ogleda bizantinskihostankov. Večerja in nočitev.
7. dan: 
Po zajtrku kratekpostanek s plavanjem v Pabucburnu, po kosilu postanek v zalivu Yalicitlik,možnost ogleda vasice. Vrnitev v Bodrum, večerja, nočitev.
8. dan: 
Zajtrk in poslovitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.