Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Z GULETI PO TURŠKI OBALI, Kemer, Turčija - 260 EUR - Križarjenje z guleti po turški obali za 1 osebo (Kemer - Kekova - Kemer), 7x nočitev v dvoposteljni kabini za 1 osebo

Z GULETI PO TURŠKI OBALI, Kemer, Turčija - 260 EUR - Križarjenje z guleti po turški obali za 1 osebo (Kemer - Kekova - Kemer), 7x nočitev v dvoposteljni kabini za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljamo vam novo ponudbo na Megabonu - križarjenje z guleti po turški obali! Prepustite se nepozabnemu doživetju, medtem ko odkrivate naravne lepote turške obale, uživate v dobri družbi in okusni hrani! Če iščete malo drugačne počitnice, vam je ta ponudba pisana na kožo!

Kratek opis programa (za bolj podroben opis, obiščite spletno stran ponudnika http://www.bodrumtour.com/antalya-kekova-antalya.html):

1. dan: Vkrcanje na gulet vAntaly-i (30 km od Kemerja) ob 15.30. Večerja in nočitev v pristanišču Setur.
2. dan: Uvodni sestanek tekomzajtrka, kjer boste izvedeli vse informacije v zvezi s križarjenjem. Potnadaljujete do antičnega mesta Olympos, znanega po svoji zgodovinski vrednostiin naravnih lepotah.
3. dan: Po zajtrku plujete doDemra. Po kosilu si lahko ogledate Myro in Sv. Noel (po želji). Ob 17h prihod vzaliv Gokkaya, kjer boste preživeli preostanek. Dneva. Nočitev.
4. dan: Kekova. Možnost izletav Kas-Xanthos (ob doplačilu). Večerja in nočitev v zalivu Ucagiz.
5. dan: Po zajtrku lahkoobiščete antično gledališče v Simeni. Pot nadaljujete v zaliv Aquariom, kosiloin plavanje. Večerja in nočitev na obali Kekove.
6. dan: Po zajtrku nadaljujetepot do zaliva Ceneviz. Kosilo in plavanje. Večerja in nočitev.
7. dan: Prihod v zalivCalticak, otok Sican. Prosti čas za plavanje in uživanje v naravi. Plovba dopristanišča Antalya Setur. Večerja in nočitev.
8. dan: Zajtrk in poslovitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.