Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

75% popusta na 60 min. posebne TRIGGER POINT TERAPIJE, ki odstrani boleče vozle v mišicah, v Studiu Kvadrus v Ljubljani

75% popusta na 60 min. posebne TRIGGER POINT TERAPIJE, ki odstrani boleče vozle v mišicah, v Studiu Kvadrus v Ljubljani

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.
Ponudba zajema: 60 min. trigger point terapije POSEBNOST JE MASAŽA V DVOJE: LAHKO SE VEDNO MASIRATA TUDI DVA ISTOČASNOPriporočamo, takojšnjo rezervacijo po nakupu kupona! Ponudnik si zaradi možne zasedenosti terminov jemlje pravico potrditve termina do 10 dni vnaprejMasira vas lahko maserka ali maserDelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ureDelamo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikihTRIGGER POINT ali mišično-prožilne točke v telesu (boleči "vozli" v mišicah) so posledica izpostavljenosti mišice različnim škodljivim dejavnikom, kot so: akutne ali kronične preobremenitve, psihološki stres, prekomerna utrujenost, neposredna poškodba mišice, podhladitev (zadrževanje na prepihu, klimatska naprava) in drugih neugodnih okoliščin.
Mišična vlakna ostanejo v skrčenem ali raztegnjenem položaju in povzročajo lokalno bolečino. S pritiski na posamezne dele mišic dosežemo sprostitev znotraj mišičnih vlaken in zopet omogočimo njihovo normalno gibljivost.
Znatno izboljšanje stanje je običajno prisotno že med prvo terapijo. Že po prvi terapiji lahko preneha mravljinčenja v rokah ali nogah, glavoboli izzvenijo ali se drastično zmanjšajo, neprijetna boleča napetost v ramenih in med lopaticami popusti, splošno počutje pa se občutno izboljša.
Med terapijo boste dobili tudi navodila, česa se je potrebno v času zdravljenja izogibati in kaj je dobro početi zato, da boste tudi sami prispevali k hitrejši odpravi bolečin. Prav tako boste dobili informacije o tem, kako po končanem ciklusu terapij vaditi zato, da boste lahko utrdili mišice in preprečili ponoven pojav bolečin. Za razliko od drugih terapij je rahlo boleča, saj med terapijo stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici.
TRIGGER POINT terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost, povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnic, optimizira gibanje, povečuje mišično moč.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.